По две линейки на мач в професионалните Първа и Втора

...
По две линейки на мач в професионалните Първа и Втора
Коментари Харесай

БФС вече изисква по две линейки на мач


По две коли за спешна помощ на мач в професионалните Първа и Втора лига. Това условие вкараха от Българския футбол съюз (БФС) след съвещание на Бюрото на Изпълнителния комитет. Новината оповестиха от родната централа.

" Бюрото на ИК гласоподава предложение за промени в Наредбата за шампионатите и шампионатите, и в частност - за наложително съществуване на втори автомобил за незабавна здравна помощ - кола за спешна помощ, в мачовете от професионалните дивизии ", се споделя в известието на БФС.
Снимка: Lap.bg

Решението идва след кошмарния случай от дербито сред " Славия " и ЦСКА през уикенда. Тогава вратарят на " белите " Георги Петков пострада след конфликт с Жорди Кайседо от " алените ", само че превозването му в болница се забави поради проблем със задната врата на колата за спешна помощ.

Втори реномобил на стадиона би подсигурил сходни обстановки.

Случаят " Петков " провокира доста полемики. Президентът на " Славия " разгласи, че клубът има обвързване да наеме кола за спешна помощ, само че не може да прави механически обзор.

От медицински център " Артро ", който обезпечава кола за спешна помощ освен в дуели на " Славия " от над 10 години, разясниха пред bTV, че автомобилът за незабавна помощ е бил в редовност и става дума за " механически случай ".

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР