По 20 лева ще плащат вече врачани за поставена скоба

...
По 20 лева ще плащат вече врачани за поставена скоба
Коментари Харесай

Решено! 20 лева ще плащат шофьорите за скоба на Синя зона във Враца

По 20 лв. ще заплащат към този момент врачани за сложена скоба на " Синя зона " във Враца. Това стана ясно по време на постоянно съвещание на общинските съветници по-рано през днешния ден. Решението бе гласувано и признато с 21 гласа " За " и 7 " Против ".
Припомняме, че цената за нарушаването беше 10 лв., само че тя е извънредно незадоволителна. Решението за повишението размера на санкцията бе подкрепено с претекстовете, че сумата, която нарушителят ще заплаща, би трябвало да има и предпазен темперамент.
" Така всеобщо хората ще стартират да съблюдават разпоредбите във Враца, които са идентични за всички, без значение в какви структури и на какви позиции работят те ", безапелационен бе кметът Калин Каменов.
С предлаганото изменение на наредбата се плануват промени, свързани с разширение на методите на възнаграждение при прилагане на местата за паркиране в обособените платени зони посредством мобилно приложение, както и посредством сложени устройства-паркомати.
Предвижда се и въвеждането на ясни и обективни нормативни критерии за практикуване на обществените права на хората с увреждания, свързани с преференциално паркиране на превозващите ги ППС, както и разширение на обсега на улиците, включени във втора ценова зона на платено паркиране.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР