Плюс пет-десет депутати тук, минус пет-десет депутати там. Есенните избори

...
Плюс пет-десет депутати тук, минус пет-десет депутати там. Есенните избори
Коментари Харесай

Подкаст: Изборите, на които нищо не стана

Плюс пет-десет депутати тук, минус пет-десет депутати там. Есенните избори не доведоха до коренна смяна в политическия пейзаж и до някаква степен направиха съставянето на постоянно държавно управление още по-сложна задача. Заедно с това идват и рисковете, че България изпада в безвремие без цели.

Тазседмичният епизод на " Гласът на Капитал " се концентрира върху изводите от изборите и какво вероятно следва от тях. Гост на водещия Йоан Запрянов е основният редактор на " Капитал " Алексей Лазаров. Двамата обръщат внимание на комплицираната настройка в Народното събрание, опциите пред ГЕРБ, резултатът на " Възраждане ", митичната " евроатлантическа коалиция " и опцията за още едни избори след едвам няколко месеца.
Your browser does not support the audio element.
Гласът на " Капитал " e седмичен подкаст, в който публицистите описват забавна история от седмицата в дълбочина, с подтекст и разбор и в който търсим отзиви от специалисти от света на политиката, стопанската система или бизнеса за значимите въпроси на нашето време.

Ако този епизод ви хареса и желаете да слушате новите епизоди незабавно щом излязат, абонирайте се за " Гласът на " Капитал " в, или. Може да следите подкаста и като добавите този във вашата стратегия за подкасти.
Реклама
Обратна връзка за " Гласът на " Капитал " можете да ни изпращате на или в познатите ви профили на " Капитал " във Фейсбук и Twitter.
Свързани публикации Подкаст с Радомир Чолаков: ГЕРБ може да разчита на гласове от Движение за права и свободи и " Възраждане " в случай че има определен кабинет 6 октомври 2022, 15:47 Подкаст | Защо политиците стопираха да описват истории 30 септември 2022, 13:55 Подкаст | Как българите " превзеха " Гърция 16 септември 2022, 15:20 Подкаст: " Какво по-важно от това да не си плебей? " 5 септември 2022, 10:56 Вижте още публикации Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор " Гласът на Капитал "
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР