От обичания в култ Balm Dotcom до Stretch Fluid Foundation,

...
От обичания в култ Balm Dotcom до Stretch Fluid Foundation,
Коментари Харесай

Новият обичан от инфлуенсърите SPF SPF е „като грунд“ и „не хапи“ под грима

От обичания в фетиш Balm Dotcom до Stretch Fluid Foundation, продуктите постоянно печелят щемпел на утвърждение както от редактори за хубост, по този начин и от инфлуенсъри - и последното им пускане не е изключение. Новият Glossier Invisible Shield SPF50 на марката за хубост беше пуснат на пазара през април в точния момент за летните месеци, като купувачите засипаха с похвали „ леката “ формула, която е „ неоткриваема “ върху кожата.

„ Невидимият “ освен защищава кожата ви от UVA и UVB лъчите със своя фактор 50 SPF, само че е окуражителен за това, че има сходни свойства на праймера за грим. И тези, които към този момент са го употребявали, го похвалиха, че не е тежък, лоен и не оставя бели оттенъци.

Пълен е с химически слънчеви филтри, оризови фитосъединения и сок от листа от алое, които оказват помощ за усмиряване на кожата след излагане на слънце. Прозрачната, некомедогенна гелообразна формула предлага дишаща отбрана, която приготвя кожата за безпрепятствено нанасяне на грим без пилинг, което е подробност две в едно, за ко...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР