Пловдивския апелативен съд потвърди мярката за неотклонение "задържане под стража"

...
Пловдивския апелативен съд потвърди мярката за неотклонение "задържане под стража"
Коментари Харесай

Съдът потвърди ареста на 18-годишният, участвал в блудството и убийството на 53-годишна жена в Харманли

Пловдивския апелативен съд удостовери мярката за неотклонение "задържане под стража " на Хасковския областен съд по отношение на 18-годишният юноша от Харманли, взел участие в жестокото ликвидиране на 53-годишна жена, оповестиха от правосъдната палата в Пловдив.

Асен Ангелов /21 г./ и Андрей Демирев /18 г./ бяха упрекнати за блудничество и ликвидиране, осъществени по изключително нечовечен и непосилен метод за намиращата се в безпомощно положение тяхна жертва В.Х. Нейното тяло бе открито в празен имот до стадиона в Харманли на 16 март т.г.

От двамата обвинени единствено Андрей е подал тъжба, с която желае най-тежката мярка за процесуална насила да бъде анулирана. Апелативните съдии са приели, че от събраните досега гласни, писмени и материални доказателства се извежда обосновано съмнение, че подсъдимият е съпричастен към осъществяване в съучастничество на двете закононарушения, в които е упрекнат, прецизират от съда. Оттам акцентират още, че предвид на характера на действията, в които хипотетичният причинител е упрекнат, апелативните съдии смятат, че подсъдимият може да извърши закононарушение и да се укрие.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР