Пловдивската полиция обяви за издирване шофьорката, която всъщност е управлявала

...
Пловдивската полиция обяви за издирване шофьорката, която всъщност е управлявала
Коментари Харесай

Обявиха за издирване шофьорката, действително предизвикала автомелето с 8 ранени край Пловдив

Пловдивската полиция разгласи за търсене шофьорката, която в действителност е управлявала автомобила, провокирала автомелето с 8 ранени край Пловдив от 3 юни. Това е 27-годишната  Антония Лукова от Калояново, която през днешния ден не се е явила на разпит пред органите на реда, обвързван с тежкия пътен случай.



„ Имаме учредения да считаме, че тя е карала колата, провокирала злополуката “, съобщи пред Дарик шефът на полицията в Пловдив старши комисар Атанас Илков. По думите му, всички свидетелски показания и процесуално - следствени дейности удостоверяват това.

Мъжът, който се опита да прикрие младата шофьорка, като твърдеше, че той е бил зад кормилото на колата, провокирала автомелето, също ще понесе отговорността за дейностите си. След тежкия пътен случай той беше арестуван за 24 часа.

Сигналът за злополуката е получен към 15.30 ч. на 3 юни. Автомобил „ Мазда “ не спазил отдалеченост и се блъснал откъм гърба автомобил „ Рено “, след което навлязъл в лентата за насрещно придвижване и се е блъснал във „ Форд “. В болница за оказване на незабавна здравна помощ били превозени 41-годишният водач и пасажери на 12 и 14 години от втората кола, 34-годишната лидерка на третия автомобил и пътуващите с нея 60-годишен мъж, 54-годишна жена и деца на 5 и 2 години.

Алкохолните проби на двамата водачи са негативни. С дрегер е тестван и 27-годишния пловдивчанин, декларирал, че той управлявал „ Мазда “-та. Резултатът е негативен, само че последвалата инспекция за приложимост на опиати на младежа дала позитивен резултат.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР