Двама души - на 21 и на 20 години, са

...
Двама души - на 21 и на 20 години, са
Коментари Харесай

Двама младежи загинаха при тежка катастрофа в Пловдив

Двама души - на 21 и на 20 години, са починали при злополука в Пловдив . Тежкият пътен случай е зародил към 3:30 ч. на бул. „ Руски “ , наоколо до кръстовището с бул. „ 6-ти септември “, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи. 

Към мястото са ориентирани екипи на незабавна помощ, полицията и пожарната. По първична информация джип, който идвал от Централна гара, навлязъл по велоалеята сред двете ленти и се блъснал поредно в няколко чинара. От удара колата се разцепила на две - предната част се врязала в едно от дърветата, а задната изхвръкнала на пътното платно. 

На място е установена гибелта на 21-годишния лидер и пътничка до него, на 20 години. С заплаха за живота в болница са откарани 22-годишни момче и момиче, пътували на задната седалка

Движението и в двете направления по бул. „ Руски “, в правата сред ул. „ Преслав “ и бул   “6-ти септември “, е спряно в двете направления. На мястото е оказана незабавна здравна помощ на потърпевш чиновник на пожарната в Пловдив, който при избавителната акция е ударен от клон на дърво. Извършва се оглед на местопроизшествието.

По случая е стартирано следствие .

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР