Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, за да съобщи:Здравейте. Бих се надявал чрез

...
Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg, за да съобщи:Здравейте. Бих се надявал чрез
Коментари Харесай

Бесни сте: Транспортен колапс в Пловдив!

Пловдивчанин потърси Plovdiv24.bg , с цел да заяви:

" Здравейте. Бих се надявал посредством вас да се даде публичност на един проблем от през днешния ден. Както е известно, правата на Околовръстното от " коматево " до " Пещерско шосе " от през днешния ден е затворена и целият трафик е пренасочен през града.

Но като го пренасочват, за какво не взимат съответни ограничения. В момента на " Коматевско шосе " е пъкъл. Задръстването в посока града стартира от обръщалото и се минава до старческия дом за 30 минути, а по късото трасе няма и 1 служител на реда, който да контролира трафика.

В противоположна посока е още по-голям пъкъл, задръстването стартира от стадиона и в границите на 10 минути се минават не повече от 10-20 метра и полиция липсва още веднъж. Защо и кой от кметовете и управниците отново не си е приключил работата? И то това запушване е надалеч от час пик. 

Надявам се посредством вас да се даде публичност и да се изиска отговорност кой и за какво не си е приключил работата ".

Отделно други наши читатели са гневни, тъй като е блокирана и друга входно-изходна артерия на града - от Скобелева майка към Автомагистрала " Тракия " поради ремонт. Защо обаче тези действия са подхванати тъкмо през днешния ден, откакто се знаеше, че затварят Околовръстното и целият трафик ще минава рпез самия град?

Свързахме се с регионалния шеф, с цел да потърсим отговори на тези въпроси, откъдето ни дадоха обещание да получим отговор. Все още го чакаме!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР