Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за

...
</TD
> Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, за
Коментари Харесай

Неприятно преживяване за десетки пътници, решили да пътуват с бързия влак до Пловдив

Читател на Plovdiv24.bg се свърза с редакцията ни, с цел да опише за неприятна преживелица с БДЖ, която се е случила през вчерашния ден и поради която доста хора не са съумели да се качат на бързия трен за Пловдив.

" Здравейте, пиша ви за следващата порция дивотия, която е поднесена на пътуващите с железопътен превоз на 11-ти май. Заминаващ влак не изчака пътниците да се качат и ги остави да стоят на ЖП гарата на Карнобат. Става въпрос за хора, които пътуваха от Карнобат за Пловдив с бързия трен 8632 от Варна. Около 20 индивида чакаха заминаващия в 19:12 ч за Пловдив трен.

Как може след 4 години ремонт, гарата към момента да няма нито едно електронно табло, показващо идващите и заминаващите влакове? Нямаше никаква информация за часа и мястото или коловоза на идване. Изведнъж в 19:11 оповестиха по представителя, че от 4-ти коловоз, ще замине бързият трен 8632. Всички хора от чакалнята се втурната към подлеза, с цел да стигнат до перона. В този миг се появи ръководителят на придвижването и размаха палката със зелен цвят за потегляне на влака. Така 20 души, измежду които деца, дами и непознати жители, пътуващи за направленията Ямбол, Нова Загора, Стара Загора, Чирпан и Пловдив останаха на гарата. Опитите за намиране на решение на ситуацията бяха безуспешни. Цялата информация беше под формата на затворен прозорец на касата и неразрешен достъп до служебните пространства. Оператор от информационния център на БДЖ съобщи, че нищо не може да се направи по въпроса и предложи да чакаме 4 часа до следващия влак. Преди дни БДЖ оповестиха увеличение на билетите с 20% приблизително и чакат повече доходи, само че няма да има и събираемост на пари. Всеки естествен човек няма да си купи билет. Ще изтърпи кошмара, само че ще мине даром.

България стремително се насочва по пътя на африканските страни – да развива главно автобусен превоз, тъй като даже и да обичаш да пътуваш с трен – ще те изгонят!
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР