Пловдив. Общината участва в 36-то Международно туристическо изложение Ваканция &

...
Пловдив. Общината участва в 36-то Международно туристическо изложение Ваканция &
Коментари Харесай

Министър Николина Ангелкова остави лично послание на пловдивския щанд на „Ваканция & СПА ЕКСПО“

Пловдив. Общината взе участие в 36-то Международно туристическо ревю „ Ваканция & СПА ЕКСПО “, което се организира в София под патронажа на Министерството на туризма. Това оповестиха за Радио „ Фокус “ - Пловдив от Дирекция „ Култура “ към общината. Това е най-големият и влиятелен конгрес в туризма у нас и един от най-авторитетните на Балканите. Тази година в него се показват над 380 туристически компании от 25 страни от Европа, Азия, Африка, Америка, които още веднъж привлякоха вниманието на хиляди експерти и гости.
Основен миг в представянето на Пловдив като Европейска столица на културата – 2019 са акцентите от програмата на плана с близо 500 събития и Културния календар на Община Пловдив за актуалната година.
Всеки месец в програмата за 2019 година има минимум по едно огромно събитие, което да притегли в града разнородни и многочислени публики. Интересът на медии, туроператори и гости към щанда на Община Пловдив бе предизвикан освен от историята на хилядолетния град, само че и заради обстоятелството, че Пловдив все по-често попада във фокуса на интернационалните медии като „ топ туристическа дестинация за културен туризъм и развлечение “.
Министърът на туризма Николина Ангелкова обърна особено внимание на щанда на Община Пловдив в деня на формалното разкриване на туристическата борса и остави своето обръщение за града на особено направените обемни 3D фигури на талисманите на Пловдив 2019. „ Много триумфи на прелестния и най-жив град в Европа – Пловдив – Европейска столица на културата 2019! “, написа Ангелкова.
Своите неповторими пожелания оставиха и представителите на други български общини, интернационалните участници и гости на ревюто.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР