Плеймейкърът на Ню Орлиънс Пеликанс Лонзо Бол разкри, че е

...
Плеймейкърът на Ню Орлиънс Пеликанс Лонзо Бол разкри, че е
Коментари Харесай

Лонзо Бол: ЛеБрон Джеймс ми беше идол, помогна ми много

Плеймейкърът на Ню Орлиънс Пеликанс Лонзо Бол разкри, че е идолизирал ЛеБрон Джеймс от дребен. Двамата съумяха да играят един сезон дружно в Лейкърс, само че съдействието им не оказа помощ изключително на възможностите за купа на " езерняците " и управлението реши да се лиши от услугите както на Лонзо, по този начин и на останалите младоци Брандън Инграм и Джош Харт. Това обаче не трансформира мнението на Бол за Джеймс.

" Всички знаят, че аз доста почитам ЛеБрон. Той ми оказа помощ доста, когато дойде в Лос Анджелис. Беше необикновено. Както споделих, когато го видях за пръв път, даже не знаех какво да кажа, просто му подметнах: " Какво става, човечe? ". Бях сърдит, че сезонът ми завърши толкоз рано. Чувствах, че имаме много добър тим, бях непосредствен с съвсем всички от отбора, изключително с Ланс Стивънсън. Мисля, че щяхме да създадем доста повече от това, което сторихме. Аз се нараних, Инграм се контузи, Брон също, целият екип пострада. Беше сложна година ", споделя Лонзо в подкаста на Джей Джей Редик.

" Винаги съм адмирирал ЛеБрон, той ми беше кумир, до момента в който растях. Всички ме сравняваха с Джейсън Кид, само че постоянно съм желал да бъда себе си, да играя по моя метод. Да си съотборник на ЛеБрон е необикновено ", прибавя още 22-годишният гард.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР