Платформата за дигитално банкиране Revolut се подготвя да представи нова

...
Платформата за дигитално банкиране Revolut се подготвя да представи нова
Коментари Харесай

Revolut ще представи собствена борса за криптовалути

Платформата за цифрово банкиране Revolut се приготвя да показа нова борса за криптовалути, пригодена за опитни търговци, съгласно детайлности, споделени в имейл, получен от CoinDesk.

Понастоящем Revolut дава съществени услуги в региона на криптовалутите на обширната си потребителска база от 30 милиона клиенти. Предстоящата борса дава обещание понижени такси и усъвършенствани принадлежности за пазарен разбор.

В имейла, с който кани определени клиенти да тестват новата платформа, Revolut декларира:

Таксите за транзакции са избрани в диапазона от 0% до 0.09%, а платформата ще поддържа както предел, по този начин и спот поръчки. Лимит поръчките, желани от търговците, които желаят да извършват покупко-продажби на избрани цени, ще бъдат освободени от такси.

През декември Revolut краткотрайно спря крипто услугите за своята бизнес клиентела във Англия, базирайки се на регулаторните промени, наложени от Органа за финансово държание (FCA) върху промотирането на криптовалути. Гореспоменатият имейл е получен от клиент, основан във Англия.

Освен това, последните отчети демонстрират желанието на Revolut да включи BONK , известна меме монета, обвързвана със Solana , в идна самодейност “Learn and Earn ”, която ще включва разпространяване на BONK токени на определени клиенти.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР