Пиян баща нападна педиатърка в детското отделение на МБАЛ-Добрич, съобщиха

...
Пиян баща нападна педиатърка в детското отделение на МБАЛ-Добрич, съобщиха
Коментари Харесай

Пиян баща нападна лекарка

Пиян татко атакува педиатърка в детското поделение на МБАЛ-Добрич, оповестиха от здравното заведение.

Грозната сцена се разиграла на 5 август вечерта. Бабаитът довел детето си, което имало хронично заболяване. В продължение на 3 дни родителите го лекували вкъщи, само че положението му не се подобрило и по тази причина потърсили помощ в болничното заведение. Дежурната доктор Москова се заела да прегледа хлапето и да оформи документите му за банкет. Бащата, който лъхал на алкохол, обаче се изнервил и налетял на лекарката. Млад мъж, станал очевидец на нападението, се намесил и предотвратил побоя.

Пристигнала полиция и буйстващият мъж бил арестуван. Той е нанесъл материални вреди в отделението, прецизираха от болничното заведение. Това е следващ случай на експанзия от страна на близки на пациенти в МБАЛ-Добрич, откакто през май 35-годишен мъж от с. Крушари потроши заключената врата на шоковата зала, защото желал неотложно доктор да прегледа окото на жена му.

Подобни случки вършат работата на медиците все по-трудна и рискова, оповестиха от управлението на здравното заведение. Оттам регистрираха, че през последния месец внезапно се е повишил броят на потърсилите незабавна помощ в МБАЛ-Добрич. Причината е, че множеството персонални лекари и доболнични експерти са в летен отпуск. Само за едно денонощие предишния уикенд през отделението, в което непрекъснато дежурят два екипа от доктор и сестра, са минали 72 възрастни и 36 деца.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР