Пилешкото месо е едно от най-предпочитаните. Когато обаче решим да

...
Пилешкото месо е едно от най-предпочитаните. Когато обаче решим да
Коментари Харесай

Най-важните правила за готвене на пилешки воденички

Пилешкото месо е едно от най-предпочитаните. Когато обаче решим да сготвим дреболиите, би трябвало наложително да съблюдаваме някои кулинарни препоръки.

Приготвянето на пилешки воденички не е по никакъв начин комплицирано, стига да сте наясно със спецификите на тази част от пилето, типа на термична обработка и какъв брой време лишава тя, с цел да се подготви едно същински вкусно ядене.

Днес ще ви споделим всички тези значими правила, свързани с приготвянето на пилешки воденички. Ако ги спазвате, ще си гарантирате съвършения аламинут, който цялото семейство да похапва с ненаситност.
Вкусно нежно пилешко
Продукти: 5 глави кромид лук 1 чушка 2 моркова 2 с.л. олио 2 пилешки бутчета млян черен пипер на вкус Стара рецепта за пилешко с...
Прочети повече Ето ги и тях:
• Задължително е воденичките да бъдат сварени, преди да преминат през сотиране със зеленчуци или друго, което сте решили да сготвите с тях. В взаимозависимост от възрастта на птицата, времето за варене варира сред 15 и 40 минути. Лесно може да разберете дали са подготвени, разрязвайки воденичката с нож. Ако е задоволително омекнала и разрешава да я дъвчете безпроблемно, значи идва ред на идната стъпка.

• Измиването е нещо доста значимо, което не трябва да се пропуща. То се прави още в самото начало. Старателно би трябвало да се отстранен всички механични замърсявания.

• Ако желаете усетът на ястието да е същински добър, би трябвало всяка една воденичка да бъде деликатно тествана и от нея да се отстранят жлъчните мехури.
Какво да вършиме с остатъците от пилешкото месо
Всички ние сме наясно с това, че след празничните дни остава не малко количество храна, която по-късно се чудим какво да вършим и по какъв начин...
Прочети повече
• За да бъде консистенцията на тази част от пилето нежна и приятна за похапване, воденичките се слагат в тенджера със студена вода и по-късно се поставят на котлона да се варят.

• Когато избирате артикул от магазина, оглеждайте цвета на воденичките. Те не би трябвало нито да жълтеят, нито да сивеят.

• Винаги посолявайте тази част от пилето в самия завършек на термичната обработка. Иначе рискувате да станат сухи и жилави и да не са приятни за похапване.

Спазвайте всички тези препоръки и ви подсигуряваме, че ще се превърнете в занаятчия на приготвянето на пилешки воденички!

Още от РЕЦЕПТИ:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР