Певиците Кейти Пери и Тейлър Суифт отново са приятелки. Двете

...
Певиците Кейти Пери и Тейлър Суифт отново са приятелки. Двете
Коментари Харесай

Кейти Пери и Тейлър Суифт се сдобриха официално

Певиците Кейти Пери и Тейлър Суифт още веднъж са приятелки. Двете бяха във омраза дълго време, която се придвижи и в музикалната им кариера. Суифт издаде песента Bad Blood, в която се смяташе, че индиректно атакува своята колежка. След това пристигна отговорът на Пери, която пусна Swish Swish.

По време на Carpool Karaoke с Джеймс Кордън, Пери показа, че враждата е почнала от нейната колежка и в действителност тя би трябвало да бъде индивидът, който ще я приключи. Отговорът на Суифт обаче беше напълно различен, като тя упрекна изпълнителката на Roar, че се е пробвала да открадне цялостен тим танцьори тъкмо преди концерт.

Все отново Пери се е пробвала да оправи нещата, само че не срещнала схващане. На въпроса какво би трябвало да направи Суифт, с цел да може двете още веднъж да са приятелки, Пери тогава отговори „ Дори едно известие ще свърши работа “.

Е, очевидно известието е било изпратено, защото двете са към този момент в положителни връзки. В Инстаграм, Кейти Пери разгласява паница с курабийки, на която е написано „ Мир най-сетне “. Под фотографията певицата показа „ Чувството е хубаво “ и е отбелязала своята колежка и към този момент близка другарка. Тейлър не пропусна да разяснява хубавото събитие с 13 сърца.

Много от почитателите започнаха да спекулират, че това може да значи и неотдавнашен дует сред двете, само че към момента нищо не е доказано от певиците. Въпреки това Пери е признавала преди, че би работила със Суифт, тъй че нищо не се знае.

tialoto
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР