Певицата Йоана Захариева – Йоко изчезна от полезрението на медиите.

...
Певицата Йоана Захариева – Йоко изчезна от полезрението на медиите.
Коментари Харесай

Само в "ШОУ"! Йоана Захариева с драматична изповед за здравето си, певицата призна какво е отключила заради нощния си живот!

Певицата Йоана Захариева – Йоко изчезна от полезрението на медиите. Оказа се, че за това си е имало основателна причина. Нощният живот, обвързван с работата й като промоутър и уредник на концерти в топзаведенията в София, тотално я унищожил. Натоварената работа и дребното сън оказали отрицателно въздействие върху здравословното й положение.

Въпреки проблемите тя се е взела в ръце и се бори с наднорменото тегло, което натрупала от стрес. За здравословните си проблеми тя се съгласи да приказва пред наш кореспондент, както и за идното й присъединяване в хитовия риалити формат „ Смени дамата “. Там тя заживя на село в голяма плантация, където й се наложи да гледа овце, прасета и какви ли още не животинки от селскостопанския живот.

- Йоана, желае се огромна храброст да излезеш и да признаеш за здравословни проблеми, довели до наднормено тегло. Каква е историята и по какъв начин се стигна до това?
- През последните години интензивно работех нощно време като промоутър и уредник на концерти. Обслужвах някои от топклубовете в София и работата ми беше извънредно натоварена - организация с доста реализатори, бюджети… Цялата тази работа докара до стрес, който пък отключи диабет, повишаване на доста висок инсулин и това докара до моето наднормено тегло. Стигнах до 100 кг!

- В момента какъв брой кг си и какво си подхванала, с цел да се оправиш с казуса?
- Приключих с нощната работа. С един от клубовете нещо не се доразбрахме, приключихме работа и ми се издължиха финансово. Взимайки парите в ръка, се замислих какво би трябвало да върша оттук насетне, защото ми беше пристигнало до гуша от тази напрегната работа. В същото време започнах да виждам в огледалото против себе си различен човек. Не можех да облека никакви облекла беше ме позор да се появявам пред хората… И като взех парите, които ми дължаха от въпросния клуб, взех решение да направя нещо радикално друго и здравословно за себе си. На секундата си споделих, че би трябвало да отида при доктор Емилова във Варна. Беше уикенд, когато децата са при татко си, и аз възпламених колата и потеглих. Отивайки при нея, започнах изначало своя здравословен метод на живот. Първо си почистих организма, тя ми направи всички проучвания и ми сподели, че съм стигнала до 15 инсулин. Каза ми, че не съм наред, по какъв начин съм могла да се докарам дотук.
Тогава взех изрично решение, че спирам с нощната работа. Оттогава всяка вечер си лягам в 22 часа.

- Колко кг съумя да свалиш от този момент?
- Предвид възрастта ми, защото не съм към този момент първа младост, едно 20 кила смъкнах. Сега ми следва още веднъж да вървя при доктор Емилова, защото всяка година е хубаво да се прави този изчистващ цикъл, който е по-стресовият. Искам да си се върна в моите килограми. Имам да смъквам още 10-15 кила, с цел да влезна в норма. Никога не съм била кльощава, само че да съм една обичайно изглеждаща жена.

- Нощният живот постоянно дава такива резултати, само че пък в последните години певиците работят точно по това време на денонощието…
- Мога да изброя много имена, които на база натоварена нощна работа получават нарушавания в организма. Нека не ги изброявам поименно, само че има доста образци.

- Струват ли си парите и славата, когато най-после човек си унищожава здравето?
- През последните години стигнах до извода, че няма пари, които могат да ти възстановят здравето, да ти го платят. Цената, която плащаме, не ти възвръща здравословния баланс.
Наскоро се снимах в риалити формата „ Смени дамата “ и за следващ път се убедих, че към този момент не ставам за такива неща. Само пет дни отвън моята зона на комфорт и се върнах по-уморена от всеки път.

- Имаше ли терзание, когато одобри да участваш, че можеш да попаднеш на кофти семейство?
- Имах терзания по отношение на изненадите, които ме чакат. Целият екип ми се смя, че потеглих от София с целия си комплект за спане – завивки, чаршафи, възглавници, всичко. Така де, не знаеш къде ще попаднеш и желаех да съм готова.

- Как се отнасяше твоята заместничка от „ Смени дамата “ с децата ти?
- Както знаеш, форматът е подобен, че две фамилии с радикално друг метод на живот разменят съпругите си за една седмица. Семейството, с което трябваше да се разменя, се оказаха фермери, доста симпатични младежи. Снимките се организираха в с. Дъбован, Плевенско. Докато бях там, се грижих за 200 овце и съвсем толкоз агнета. Успях да подготвя и домашно сирене. Деси, момичето което пристигна на мое място у дома, е доста готина и слънчева дама. Не сме имали никакви проблеми.

- Направи ли някакви съпоставки с живота, който водим в София, спрямо там?
- О, несъмнено! Разликите са големи. Аз попаднах в съвсем безлюдно село. Училището там не работи, площадът в центъра е безусловно необитаем, нощно време едни несветещи къщи, празни улици, изоставени домове… Тази панорама откровено ме разочарова, удари ме в сърцето
На моменти си поплаках, тъй като сме в тотална невъзможност от безхаберието на страната. И след това за какво всички тези младежи се стичат към огромните градове. С какво им оказва помощ държавната система да си поддържат парцелите, да си изучат децата. Там има единствено едно разрушено учебно заведение! Да предположим, че млада двойка си раждат там дете. Ми то няма нито детска градина, нито учебно заведение, нито болница! Защо да седят там!

- Повечето хора, след претрупан живот като твоя, след години желаят да живеят навръх такова безлюдно местенце, където да се радват на природата, на песните на птичките… Би ли заживяла по този метод?

- С наслаждение бих отишла в някаква почивна къща на такова място. В един миг нататък се виждам да пребивавам отвън София. Лятно време дори го върша – излизам на дивотията отвън столицата.

- Да разбирам ли, че не си привикнала към лукса и той няма да ти липсва?
- О, аз нямам такава взаимозависимост. Материалното от дълго време не е моето нещо. Трябва да образоваме децата си и по тази причина имаме потребност от града, най-малко досега, в който те си стъпят на краката.

- Лесно ли се приспособяваш към непозната конюнктура?
- Може би не, тъй като с възрастта човек привиква със зоната си на комфорт и започнах да правя оценка от ден на ден концепцията да вардя спокойствието и здравето си.

- Какво за теб е съвършен дом?
- Моят дом е моята цитадела. Занимавам се интензивно с подобен бизнес с туристи, обвързван с частни домове. Непрекъснато импортирам някакви новости, поправям вкъщи… За мен е доста значимо в дома ми мебелите да са направени от естествени материи – да храни окото, да има уют, като влезнеш настина да се почувстваш като у дома.

- Повечето хора сочат за съвършен дом неговите размери, или пък някакви изгъзици като водно легло, позлатени мебели…
- Не знам кои са тези хора… Моите другари и познати търсят точно уюта. Самата аз се изнесох от огромния ми апартамент и живеем на един мансарден етаж в доста по-малко пространство, само че сме на покрива на София. Имам голяма тераса и гледката е несравнима, дава ти една независимост. Това е незаменимо и лятото живеем на тази тераса, която е покрив на цялата постройка. Нищо не е в положение да ме прибере в огромния ни апартамент, който е 150 квадрата.

Интервю на Красимир КРАСИМИРОВ

ЧЕТЕТЕ ТАЗИ И ОЩЕ ГОРЕЩИ НОВИНИ В НАЙ-НОВИЯ БРОЙ НА ВЕСТНИК " ШОУ ", КОЙТО ВЕЧЕ Е НА ПАЗАРА!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР