Певицата Кали се слави с един от най-горещите темпераменти в

...
Певицата Кали се слави с един от най-горещите темпераменти в
Коментари Харесай

Кали изригна: Какво си въобразявате бе, малоумници нещастни?!

Певицата Кали се слави с един от най-горещите темпераменти в жанра и като цяло в живота е огън момиче. Тя постоянно разяснява разнообразни тематики, свързани освен с музиката, само че и с всички сфери на живота. А през днешния ден това е еврото и въвеждането му у нас.

Кали изригна като съобщи, че няма неприятно да сме едно цяло с Европейския съюз и да използваме общата валута, само че има доста неща, които да се създадат преди този момент. Като най-важното от тях е да се покачат и заплатите, и пенсиите, и обществените осигуровки и помощи.

" Много хора креснали, та гракнали - евро, дай евро! Добре бе, като ти дадем еврото и какво?! Какво си въобразявате, че ще стане бе, малоумници нещастни?! Ще цъфнем и вържем ли?! Знаете ли какъв брой хора ще изнемогват, какъв брой няма да имат и какво да ядат...

И още веднъж най-засегнати и нещастни ще са старите хора, които едно, че няма да имат парички, друго, че няма да могат да се оправят с новата валута чисто на практика. Първо би трябвало да се обясни кой ще им оказва помощ, да се наемат обществени служащи, които да се грижат за тях... Толкова доста недомислици и неизяснени неща има, а те - давай, та давай! Няма да ни избяга еврото, споко ", разяснява Кали.

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР