Певицата и актриса Ариана Гранде съвсем не си губи времето

...
Певицата и актриса Ариана Гранде съвсем не си губи времето
Коментари Харесай

Новото гадже на Ариана Гранде изостави жена и бебе заради нея

Певицата и актриса Ариана Гранде напълно не си губи времето след раздялата със брачна половинка й Далтън Гомес и към този момент има нов мъж до себе си. Новината за краха на брака й към момента се асимилираше от почитателите й, когато в медиите гръмна разкритието, че русокоската и сътрудника й от кино лентата " Wicked " Итън Слейтър имат връзка. И тя напълно не е от през вчерашния ден.

Шокиращото е, че точно поради Ариана, Итън е напуснал брачната половинка си Лили Джей, която преди по-малко от година го подари със наследник. Самата тя споделя, че се усеща предадена и изоставена както от мъжа, с който стартира връзка още в гимназията и прекарва с него цели 10 години, четири от които като съпрузи, по този начин и от Гранде, която постоянно гостувала в дома им.

Лили била извънредно засегната, че двамата са крили връзката си толкоз дълго време, като Итън й съобщил за всичко протичащо се единствено няколко дни преди новината да обиколи всички международни медии. " Итън сподели на Лили, че желае бракоразвод, безусловно дни преди връзката му с Ариана да се появи в пресата. Лили въобще не го очакваше ", споделя другарка на към този момент някогашната брачна половинка на артиста.

Само два месеца преди раздялата им, през месец май, Слейтър поздрави брачната половинка си с благ пост по случай деня на майката. " Честит ден на майката на най-грижовната и невероятна майка/човек в света ", написа тогава артистът.

Лили била съкрушена най-много от обстоятелството, че детето й няма да пораства в един дом с двамата си родители и най-много че мъжът й е обърнал тил на фамилията си, без да се замисли за следствията.

 

Актьорът Итън Слейтър със брачната половинка си Лили Джей
Снимка: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Tony Awards Productions
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР