Певецът Крум изглежда има доста сериозни врагове и трябва много

...
Певецът Крум изглежда има доста сериозни врагове и трябва много
Коментари Харесай

Вандали съсипаха колата на Крум

Певецът Крум наподобява има много съществени врагове и би трябвало доста да внимава. След като преди няколко години възпламениха колата му, в този момент вандалщината към него се завърна с цялостна мощ. 

Отново се пробваха да съсипят автомобила му, само че този пък Крум плаши със запис от видеокамерите. 

" Всенародната “любов ” отдавана не се беше проявявала, само че не щеш ли тази заран се разсъниха с гвоздей в гумата. Дали да пусна видео от охранителната камера и да създадем “смелчагата ” доста известен или непосредствено да го предавам на полицията ", написа вечн усмихнатият артист под кадър на спуканата гума.

Приятелите му в обществените мрежи го поучават да пусне фотография на причинителя, с цел да го видят повече хора и в случай че го срещнат някъде да му теглят постоянен пердах. А в случай че научат къде живее - ще му стъжнят живота. Ако кара кола, по-добре да я продава, тъй като здрава няма да я види, канят се в мрежата. 

На Крум по никакъв начин не му е до смехории в този миг и не може да разбере на кого е направил нещо неприятно, че непрестанно се пробват да помрачат усмивката и положителното му въодушевление.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР