Peugeot стартира новата си международна рекламна кампания "Move to Electric",

...
Peugeot стартира новата си международна рекламна кампания "Move to Electric",
Коментари Харесай

Ноле стана рекламно лице на моторна марка

Peugeot започва новата си интернационална рекламна акция "Move to Electric ", залагайки на своя дипломат Новак Джокович, който преди малко изигра първия си мач в Откритото състезание на Австралия, провеждащо се в Мелбърн от 20 януари до 2 февруари 2020 година

Новата акция на марката показва Peugeot e-208 и се концентрира върху електрификацията на Peugeot. С 210-годишна история, с електрически и хибридни мотори и със тактиката "Купи своя автомобил Peugeot, избери своя силов елемент ", Peugeot влиза решително в ерата на енергийния преход.

Чрез тази акция Новак Джокович насочва мощно обръщение: на 7-годишна възраст той знае, че бъдещето му няма да е скучно. Лесно е да се направи паралел сред неговата история и тази на Peugeot, чието заричане е да предложи вълнуваща и уверена визия за бъдещето #UNBORINGTHEFUTURE.

С присъединяване си в тази акция и с емблема "Electric " на ръкава на тениската си, номер 2 в международната класация по тенис за мъже акцентира своята осъзнатост във връзка с опазването на околната среда и поддържа тактиката за електрификация на Peugeot.

Кампанията започва в деня на формалното разкриване на 108-то издание на Откритото състезание на Австралия - първият шампионат от Големия шлем.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР