Петков посочи, че всички партии, които подкрепят правителството, оценяват неговата

...
Петков посочи, че всички партии, които подкрепят правителството, оценяват неговата
Коментари Харесай

Кирил Петков: Алтернатива на управлението на акад. Денков няма

Петков уточни, че всички партии, които поддържат държавното управление, правят оценка неговата активност. " Акад. Денков се оправи отлично с митинга на земеделците и реши техните проблеми, това се случи през вчерашния ден и с енергийния бранш ", добави той, представен от Българска телеграфна агенция.

 

" Всички схващат, че „ Възраждане “ се пробват да политизират тези действителни митинги и се пробват да ги употребяват за изборите за локална власт ", сподели още Петков, откакто решението за одобрение на постигнатото през вчерашния ден сред държавното управление, депутати, синдикати и протестиращите миньори и енергетици.

 

" Спазваме си обещанията, през вчерашния ден поехме ангажимент към енергетиците и обществените сътрудници това решение да бъде реалност през днешния ден и то е реалност ", съобщи Кирил Петков. Той увери, че хората на могат да имат доверие, че обещанията, които са били дадени, ще бъдат изпълнени, както от държавното управление, по този начин и от партиите, които са подсигурили това съглашение.

 

Петков уточни, че енергийната сигурност на страната ще бъде обезпечена от две неща – работи се в идващите 12 месеца Помпено-акумулираща водноелектрическа централа „ Чаира “ да влезе назад в послание и преди 2035 година да включат блок 7 на Атомната електроцентрала „ Козлодуй “ като заместващи мощности преди отпадането на въглищните централи.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР