Петият кръг от груповата фаза на , но и доста

...
Петият кръг от груповата фаза на , но и доста
Коментари Харесай

В ШЛ: Като Зидан срещу Матераци - играч "разби" с глава... летяща към него бира

Петият кръг от груповата фаза на , само че и много любопитен миг, който по всяка възможност сте пропуснали. Той бе част от конфликта сред Република България Лайпциг и Брюж в група А.
Както е известно, немският отбор разруши съперника си с повече от безапелационното 5:0, с което излезе пред него и зае 3-ата позиция преди последния кръг от групите. И всичко това пред почитателите на белгийския гранд.
Привържениците на Брюж обяснимо не останаха очаровани от видяното, само че това предизвика много грозна тяхна демонстрация. При едно от попаденията, когато гостите честваха, от трибуните към терена полетя чаша, цялостна с бира.
Защитникът на Република България Лайпциг обаче, очевидно на върха на вълната от благополучие, реши да я разбие... с глава. Можете да видите ексцентричното му " осъществяване " във видеото по-долу в материала. Кадрите бързо събраха хиляди гледания и мнения в обществените мрежи.
Немалко от тях направиха и отпратка към един от най-емблематичните моменти в историята на футбола. А точно оня удар с глава на Зинедин Зидан в тялото на Марко Матераци по време на финала сред Франция и Италия на Световното състезание по футбол през 2006 година.
Колкото до триумфа на немския отбор, точни за него бяха Нкунку и Форсберг на два пъти, както и Андре Силва един път. Още след първото полувреме пък резултатът бе 0:4. Все отново никое от попаденията не можеше да се мери с .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР