Петима български национали ще влязат в битка днес за място

...
Петима български национали ще влязат в битка днес за място
Коментари Харесай

Петима българи в битка за финал днес на Европейската купа в Черна гора

Петима български национали ще влязат в борба през днешния ден за място на финалите на Европейската купа по бокс в Будва, Черна гора.

Решителните конфликти стартират в 14:30 часа със следобедната сесия, в която цели четирима от нашите момчета ще се качат на кръга.

Началото ще сложи Ергюнал Себахтин в категория до 48 кг, където той ще срещне във втория дуел от програмата Барегам Харютюнян (Армения).

Веднага след него в борба за място на финала ще излезе и Ясен Радев (54 кг), който ще боксира против Федерико Сера (Италия).

В петия дуел от програмата националът ни при 60-килограмовите Радослав Росенов ще мери сили с представителя на домакините от Черна гора Томислав Джинович.

Малко по-късно, към 17:30 ч., на кръга ще се качи и Йордан Морехон, който в най-тежката категория над 92 кг ще се изправи против сърбина Владан Бабич.

Във вечерната сесия, която стартира в 18:30 часа, ще има още един наш национал в лицето Хавиер Ибаниес (57 кг), който ще боксира против Роланд Вереш (Унгария). Срещата се чака да стартира към 19:15 часа.

Отборът на България е воден в Будва от треньорите Жоел Арате, Валентин Поптолев и Александър Александров.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР