Петима арестувани след сбивания по време на футболен мач на О’Фалън. Ето какво се случи

...
18-годишен от Cahokia Heights беше обвинен в три престъпления и
Коментари Харесай

18-годишен от Cahokia Heights беше обвинен в три престъпления и едно престъпление, произтичащи от кавга в края на футболния мач на O'Fallon Township High School Blue/Gold в петък.< /p>

Други петима непълнолетни бяха обвинени след сбиването, каза началникът на полицията в О'Фалън Кърк Брюгеман.

Прокуратурата на окръг Сейнт Клер повдигна следните обвинения срещу Антуан Дъглас в събота: Утежняващи обстоятелства нападение на полицейски служител (престъпление клас 2), нападение на служител в училище (престъпление клас 3) и нападение на полицейски служител (престъпление клас 4) и съпротива на полицай (престъпление клас A).

Бругеман каза, че на Дъглас е отказан достъп до стадиона от училищен служител и впоследствие е „блъснал служителя във врата“. Полицейски служител на О'Фалън в главата няколко пъти и се е опитал да удари друг“, каза той.

Полицай Кейси Броудстън не е бил сериозно ранен, каза Брюгеман, който отказа да идентифицира служителя на училището.

>

За Дъглас съдията от окръг Сейнт Клер Уилям Г. Клей IV издаде заповед за арест и определи гаранция от $65 000. Дъглас беше задържан и се намира в затвора на окръг Сейнт Клер.

Бруегеман каза, че е имало две други битки по време на игрите – една с участието на двама непълнолетни мъже и друга с участието на три непълнолетни жени. Всички бяха арестувани.

„Всички тези случаи ще бъдат препратени към Отдела за непълнолетни на Държавната прокуратура за преглед. Не мога да коментирам повече за тях поради възрастта им,” каза той.

Четирима служители от полицейското управление на О'Фалън работеха на играта, заедно с училищната администрация и училищната охрана.

< p>„В гимназиална среда не е необичайно да има битки“, каза той. „За съжаление, това е нещо, което се случва от време на време, но когато се случи, ние приемаме въпроса сериозно, както и училищният район.“

Brueggeman каза, че подобни инциденти не са показателни за повечето ученици и жители на О. „Фалън.

„Имаме много качествени деца тук и е жалко действията на няколко да хвърлят сянка върху останалите, които се наслаждават на началото на футболния сезон в гимназията. Имаме страхотни отношения с OTHS и работим заедно, за да гарантираме безопасността на всеки, който присъства на спортно събитие на OTHS,” каза той.

Веднага след мача публикации в социалните медии на страниците на общността показват, че има изстрели срещу играта. Както полицейското управление на О'Фалън, така и гимназията на град О'Фалън издадоха изявления, в които се казва, че тези доклади са „напълно неверни“. развенчаване на тези публикации, така че да няма паника сред членовете на общността или родителите на ученици, присъстващи на мача“, каза той.

„В края на мача имаше голямо полицейско присъствие, когато феновете се филтрираха от стадион", каза той. „Също така имахме няколко служители, работещи с играта, и ще работим с OTHS, за да гарантираме безопасността на нашите ученици и жители за бъдещи игри.“

Дарси Бенуей, началник на O'Fallon Township High School District 203, публикува отговор след играта в петък:

„Всички сме обезсърчени от поведението, което се случи тази вечер“, каза тя. „Благодарни сме за партньорството, което имаме с местните правоприлагащи органи и отдадеността на администрацията на OTHS и вътрешния персонал по сигурността.

„Актове или заплахи за насилие в нашите училища или в училищни дейности няма бъде толериран. Родителите и настойниците са помолени да говорят с учениците си за подходящо поведение и стратегии за разрешаване на конфликти.

„Нашите учители и администратори работят с учениците ежедневно за разрешаване на конфликти, но се нуждаем от партньорството на други, които имат влияние върху студенти. Ръководството на училището ще приеме сериозно всеки акт или заплаха за насилие и ще се заеме с него бързо. Последствията може да са тежки в зависимост от обстоятелствата.“

Годишният Blue-Gold Game е традиция, която поставя началото на сезоните на футболните отбори Panthers и мажоретките. Отборите на първокурсниците, младшите университети и университетските футболни отбори играят в битки и има изпълнения на Marching Panthers, танцовия отбор Golden Girls, отбора на мажоретките OTown и екипа на мажоретките Kids Camp.

Първият домакински мач е петък , 25 август, и O'Fallon Panthers ще играят срещу Granite City Warriors.

Вижте коментарите
Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР