Петър Витанов, по прякор Патрика, е роден през 1967 година.

...
Петър Витанов, по прякор Патрика, е роден през 1967 година.
Коментари Харесай

Патрика: Саша Илич много ми напомня на Димитър Пенев

Петър Витанов, по прякор Патрика, е роден през 1967 година. Юноша е на ЦСКА, а в интервала 1987-1990 година е неизменима част от първия тим на " армейците " един до друг с Христо Стоичков, Любослав Пенев и Емил Костадинов. Изиграва малко над 100 публични мача с алената фланелка, като бележи 13 гола. Двукратен първенец и повторен притежател на купата, а във финала за трофея през 1988-а вкарва две попадения за успеха с 4:1 против Левски. Витанов рядко пропуща дуел на ЦСКА. Той се съгласи да показа усещанията си от отбора в изявление за " Тема Спорт ".

" Саша Илич го одобрявам. Симпатичен ми е. Много ми припомня на Димитър Пенев. Харесва ми, че не робува на имена и дава късмет на всички играчи като по този метод пробва да избегне мусене и напрежение в съблекалнята, само че за жалост доста от футболистите не му се отблагодаряват за доверието. Или най-малко не всички ", сподели Петър Витанов-Патрика във връзка треньора на " алените ".
 Левски отново не съумя да победи Жеферсон
Левски отново не съумя да победи Жеферсон

Единственото му проваляне от Левски бе във финала за Купата през 2022 година

Той приказва и за завръщането на почитателите на стадиона.

" Публиката на ЦСКА е огромен фактор. Много съм удовлетворен, че почитателите се завърнаха на стадиона. Бойкотът бе страшна нелепост. Ок, не са били съгласни с нещо, само че можеха да покажат несъгласието си по различен метод. Най-важното е футболистите на ЦСКА да се разсънят и да осъзнаят къде се намират. Това е ЦСКА.

По мое време, в случай че до 20-ата минута не водехме с 2:0, ни започваха - " Нещастници, върнете ни парите. Хайде, играйте бе ". Любо Пенев го псуваха, в случай че вкара единствено един гол. Емо Костадинов псуваха. Сега футболистите доста се изнежиха и като им кажеш нещо по-остро, и стартират да се оплакват. Нека не се не помни едно - публиката на " Армията " е най-взискателната и всеки в клуба би трябвало да е наясно с това ", съобщи Патрика.
 Пламен Гетов: Някои хора считат, че са си изгубили времето да проследят ЦСКА - Левски
Пламен Гетов: Някои хора считат, че са си изгубили времето да проследят ЦСКА - Левски

Много хора потеглиха за София да гледат мача и са останали разочаровани, споделя той
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР