Пет от осемте спечелени медала от САЩ дотук на олимпийските

...
Пет от осемте спечелени медала от САЩ дотук на олимпийските
Коментари Харесай

Успехите на САЩ в сноуборда са увеличили продажбите на якета на "Найки"

Пет от осемте извоювани медала от Съединени американски щати дотук на олимпийските игри в Пьонгчанг бяха донесени от сноубордистите. Успехът на звездите Шон Уайт, Клои Ким и останалите в тима бързо е оказал отражение и отвън спорта.

Компанията за онлайн продажби Fanatics разгласи, че търсенето на якето, с което трикратният олимпийски първенец в халфпайпа Уайт се появи на конференция, се е нараснало фрапантно. Моделът е на " Найки " и коства 300 $.

" Веднага откакто Шон завоюва в халфпайпа и се появи със синьото яке, онлайн поръчките за него скочиха до небето. Все още имаме бройки на склад, само че те понижават ", сподели Джак Бойл от Fanatics, която се грижи за мърчандайзинга на олимпийския тим на Съединени американски щати.

От компанията оповестиха, че доста добре вървят и продажбите на екипите, с които Уайт и Ким участваха в надпреварите. Екипировката на сноубордистите е измежду най-търсените артикули, демонстрира изследване на компанията.

В съпоставяне с олимпийските игри в Сочи преди четири години сега се следи 80% растеж на продажбата на публични продукти на американския тим. Все още най-търсените артикули са хокейните фланелки макар загубата на американските състезатели от Словения.

 Синьото яке на Шон Уайт провокира възторг измежду почитателите.
© Reuters

Синьото яке на Шон Уайт провокира възторг измежду почитателите.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Пьонгчанг 2018 (176)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР