Пет години медицинска сестра от Шотландия се преструва на лекар

...
Пет години медицинска сестра от Шотландия се преструва на лекар
Коментари Харесай

Перверзна медсестра се престори на мъж, изнудва красиви близки на пациени за голи снимки

Пет години здравна сестра от Шотландия се преструва на доктор и кара близки на пациентите си да й изпращат голи фотоси. 27-годишната Адели Рени се е признала за отговорна за 18 случая на машинация.     Служителката в болница Crosshouse употребила три мъжки имена, с цел да мами родственици на пациенти. Жертвите си намирала в уеб сайтове за запознанства и в обществените мрежи. Там тя се представяла за доктор в болничното заведение, в която се лекуват околните им. От 2012 до 2017 година дамата съумяла да измами 18 девойки.



„ Когато разбрах истината, тръпки ме побиха. Това е едно от най-странните неща, които в миналото съм чувала”, признава една от жертвите на Адел.



27-годишната моделка Аби споделя пред The Sun, че в болничното заведение бил настанен умиращият й дядо и тя постоянно го посещавала. Така привлякла вниманието на Адели. След това с нея се свързал някой си Дейвид Греъм, който се показал за лекарят на дядо й. „ Той” разискал с Аби положението на дядо й, а след известно време опитал да я накара да му изпрати свои голи фотоси.


Аби усетила, че нещо не е наред, позвънила в болничното заведение и схванала, че доктор с такова име не работи там. За да обясни кой стои зад името „ Дейвид Греъм”, Аби се обърнала към администрацията на здравното заведение. Там в началото я помислили за луда, само че момичето било толкоз настойчиво и съумяло да откри самоличността на тайнствения доктор. След това се обърнала към полицията и след дълго следствие Адели Рени се озовала на подсъдимата пейка.

„ Не мисля, че би трябвало да влезе в пандиза, само че не желая повече да работи в региона на здравеопазването”, споделя Аби.

Пред съда Адели признала виновността си и се разплакала. Окончателната присъда по делото й е отсрочена.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР