Пет дни след кръвопрелитията в Лас Вегас полицията все още

...
Пет дни след кръвопрелитията в Лас Вегас полицията все още
Коментари Харесай

Мотивите на стрелеца от Лас Вегас остават загадка


Пет дни след кръвопрелитията в Лас Вегас полицията към момента не може да разбере какво е предизвикало Стивън Падък да провежда всеобщата пукотевица и да убие невъзмутимо толкоз доста хора.

"Все още нямаме явен претекст или причина", съобщи зам.-шерифът на полицейското ръководство в Лас Вегас Кевин МакМахили добави, че за момента продължава да липсва достоверна информация по случая.

Освен това МакМахинли за следващ път опроверга и изказванията на терористичната формация "Ислямска държава", която бе оповестила, че Падък е умъртвил хората в името на организацията като неин "боец".

Междувременно телевизия Си Ен Ен разкри, че килърът е направил 20 морски круиза преди да открие огън от стаята си на 32-я етаж на хотел „ Мандалей бей". Позовавайки се на свои източници медията акцентира, че американецът е посетил Испания, Италия, Гърция, Йордания и ОАЕ, като в съвсем всички случаи той е бил съпровождан от приятелката си Мерилу Денли.

Си Ен Ен признават, че не разполагат с информация по отношение на активността на Падък в съответните страни. На борда на всичките кораби, на които е пътешествал обаче е имало казино. А както БГНЕС напомня, управляващите по-рано оповестиха, че Падък е станал мултимилионер точно от облагите си на хазартни игри. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР