Пенелопе Крус е една от най-известните испански актриси, спечелила си

...
Пенелопе Крус е една от най-известните испански актриси, спечелила си
Коментари Харесай

По-малката сестра на Пенелопе Крус - секси и талантлива, също като нея

Пенелопе Крус е една от най-известните испански актриси, спечелила си международна популярност с голям брой холивудски филми, сред които и " Карибски пирати ". Лицето на 48-годишната актриса е доста добре познато на почитателите ѝ по света. Случва се обаче от време на време да я сбъркат с по-малката ѝ сестра, която доста наподобява на нея. 
 Пенелопе Крус, Салма Хайек и какъв брой близки са си били двете актриси
Защо Пенелопе Крус и Салма Хайек са си толкоз близки

На това му се споделя същински другар

От Hollywood Life вземат решение да съберат малко информация за Моника Крус, която не отстъпва по хубост на по-голямата си сестра - Пенелопе. 

Сестрата на носителката на Оскар е с три години по-млада от Пенелопе. Моника е родена на 16 март 1977 година, до момента в който Пенелопе - на 28 април 1974 година
 Снимка 585190

И макар разликата във възрастта им, Моника, която е на 45 години, постоянно е бъркана с по-голямата си сестра. Това несъмнено са положителни фамилни гени, изключително като се има поради и какъв брой добре наподобява по-малкият им брат Едуардо Крус, който е на 37 г. 

Всъщност Пенелопе и Моника толкова доста си наподобяват, че през 2011 година Моника изиграва една част от ролята на Пенелопе на снимачната площадка на " Карибски пирати: В непознати води ", тъй като Пенелопе по това време е бременна със сина си Лео. И Пенелопе, и сестра й Моника, са родени в община Алкобендас, Испания и са деца на Енкарна Санчес и Едуардо Крус.
 Снимка 585188

Моника е доста близка с по-голямата си сестра и постоянно я назовава най-хубавата си другарка, съгласно нейния профил в IMDb. Пенелопе, която е омъжена за артиста Хавиер Бардем, също нееднократно е споделяла, че има близка връзка с Моника. Още през 2016 година тя показа видео в Instagram на две прегръщащи се кучета и сподели, че клипчето доста добре разказва връзката сред нея и сестра й. Тя озаглави сладкото видео: " Сестра ми Моника и аз на фотосесия. "

Също като Пенелопе, и Моника се е посветила на актьорството. Тя има функции в голям брой телевизионни излъчвания в Испания и някои американски филми. Най-известна е с работата си в " Разследването ", Un paso adelante, " Карибски пирати: В непознати води ", и " Астерикс на Олимпийските игри ".

През 2022 година Моника стартира работа по UPA Next, което е продължаване на телевизионното шоу от 2002 година Un paso adelante.

Освен актриса, Моника е и майка. Има щерка на име Антонела Крус Санчес (9 г.), която роди като уединен родител през 2013 година Тя посрещна единственото си дете посредством изкуствено осеменяване и я отгледа като самотна майка. Актрисата от UPA Next приказва пред The ​​Daily Mail през 2014 г. за това какво е да отглеждаш детето си самичък. Тя призна че е осъзнала, че е " прекомерно значимо " за нея да не чака повече.
 Снимка 585187

" Не мисля, че това ме прави смела. Защо е по-смело да си самотна майка, в сравнение с да си с сътрудник? Да си в двойка и да имаш дете може да бъде по-голямо предизвикателство, тъй като може да има спор, ако половинката ти не може да разбере изключителната обвързаност, която дамата изпитва, когато има дете ", споделя Моника пред изданието. 
 Пенелопе Крус, Педро Алмодовар,
Пенелопе Крус - по-секси от всеки път

В сесия, режисирана от Педро Алмодовар

Тя прибавя, че не е взела безгрижно решението. " Това не беше решение, което взех по волност. Но след като внимателно го обмислих и изследвах, бях уверена, че би трябвало да се случи. Да бъда майка беше прекомерно значимо за мен, с цел да пожертвам да ми изтече времето ", категорична е по-малката сестра на Пенелопе Крус. 
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР