Пазарджиклията Георги Дамянов влиза в световното риалити Ninja Warrior, Германия.

...
Пазарджиклията Георги Дамянов влиза в световното риалити Ninja Warrior, Германия.
Коментари Харесай

Здравеняк от Пазарджик става нинджа в световно риалити

Пазарджиклията Георги Дамянов влиза в международното риалити Ninja Warrior, Германия. Нинджа предизвикването ще се организира в Карлсруе, а 25-годишният мъж е спечелил право на присъединяване в състезание с над 300 претенденти.

От пет години пазарджиклията живее и работи в Хайделберг. Дамянов се приготвя за приключението още от дете. Влиза във фитнес залата на 12​ години. Предаването Ninja Warrior се излъчва и провежда в началото единствено на територията на Япония. С течение на времето и придобиване на известност шоуто стартира да се организира и на други места по света, като в него вз​имат присъединяване и задгранични нинджи, мощни и гъвкави мъже, какъвто точно е и нашият представител. Георги ще взе участие в немския вид на риалитито. Състезанието ще премине в няколко стадия. Всички участници ще имат опцията да опитат първия стадий, в който ще се тества скоростта им. Това е първата пресявка, при която се отстраняват максимален брой кандидати за купата. Следват надпревари с живописните имена „ Танцов мост “, „ Балансиращ мост “, „ Мост от остриета “ и още доста други прескачания, катерения, набирания, експедитивност ​- цялост от лабиринти и безчовечен тествания, изваждащи на показ издръжливостта на състезателите. Стотици мъже са взели участие в приключението Ninja Warrior, доста от които са професионални спортисти.

Състезанието е толкоз мъчно, че през 2007 година единствено двама души съумяват да преминат даже първия кръг. Единственият българин, взел участие досега в японското съревнование за физическа мощ и устойчивост, е неповторимият ни първенец Йордан Йовчев. Този сезон на немския формат на надпреварата стартира в петък. Последните дни до старта на шоуто Георги е посветил напълно на подготовката си. На 25-и е полуфиналът на надпреварата, а на 27-и - точно на рождения ден на Георги, ще се организира финалът.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР