Павликени. За нас е важно, при тези тежки условия за

...
Павликени. За нас е важно, при тези тежки условия за
Коментари Харесай

Цветан Цветанов, „Републиканци за България“: За нас е важно, при тези тежки условия да достигнем до максимално повече хора, за да разясним конкретните мерки, застъпени в нашата управленска програма

Павликени. „ За нас е значимо, при тези тежки условия за осъществяване на акция, въпреки всичко да достигнем до оптимално повече хора, с цел да разясним съответните ограничения, застъпени в нашата управническа стратегия. При многочислените ни срещи се вижда, че хората желаят смяна. Статуквото има интерес от това изборната интензивност да бъде ниска, по тази причина призоваваме жителите всеобщо да упражнят правото си на глас “. Това сподели ръководителят на Политическа партия „ Републиканци за България “ и лидер на великотърновската листа Цветан Цветанов в единственото у нас дружество за произвеждане на джанти, което се намира в Павликени, оповестиха от пресцентъра на партията .

Цветанов, дружно с павликенския бизнесмен и претендент за депутат Фикред Ферадов и експортния шеф на „ Захарни фабрики “, който е трети в листата - Борислав Ангелов, организираха среща с изпълнителния шеф на „ Балканкар “ Венцислав Стойнев.

„ Ситуацията за бизнеса е комплицирана, по тази причина е доста значимо, когато страната харчи милиарди, с това в действителност да се реализира поддръжка и работодателите действително да я усещат, с цел да запазят работните места на хората “, разясниха присъстващите по време на срещата.
В цеховете на завода, които Цветанов и претендентите от листата посетиха, работят над 150 индивида.

„ С номер 21 в бюлетината ще заявим желанието си да живеем в страна с правила “, разясниха присъстващите в Павликени и не скриха готовността за поддръжка към своя съгражданин – бизнесмена и покровител Фикред Ферадов, който е на шеста позиция в мощната и млада листа на „ Републиканци за България “ във Велико Търново.

„ В листата са също лингвистът и управител Вероника Сивриева от Бяла църква и роденият в Павликени гражданин на Велико Търново Пламен Маринов “, напомни Цветан Цветанов.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР