Патриотите от ВМРО връщат контрола на държавата в енергийния сектор,

...
Патриотите от ВМРО връщат контрола на държавата в енергийния сектор,
Коментари Харесай

Патриотите от ВМРО връщат контрола на държавата в енергийния сектор

Патриотите от Вътрешна македонска революционна организация връщат контрола на страната в енергийния бранш, оповестиха от партията:

Това стана ясно, откакто през днешния ден Народното събрание одобри на първо четене Закона за изменение и допълнение на Закона за енергетиката. Промените бяха препоръчани поради абсурда към договорката на „ Инерком “ за пазаруване на ЧЕЗ.

По самодейност на заместител министър-председателя по публичен ред и сигурност и водач на Вътрешна македонска революционна организация – Българско национално придвижване Красимир Каракачанов, след експертна среща в централата на Вътрешна македонска революционна организация, заместник-председателят на партията и на ПГ „ Обединени патриоти “ Искрен Веселинов изготви незабавно законодателни промени, които да не позволяват сходни недоразумения в бранш енергетика.

Направеното и към този момент признато на първо четене предложение е КЕВР да има пълномощията да позволява покупко-продажбите при продажба на капитала на търговски сдружения, които ръководят стратегическа за енергийната ни система инфраструктура. В този случай купувачите следва да бъдат стратегически вложители, които да могат да подсигуряват дълготрайното стабилно развиване на енергийната система на България.

Идеите бяха препоръчани от Веселинов и утвърдени от съдружните сътрудници както в лицето на „ Обединени патриоти “, по този начин и от ГЕРБ.

Това е първата стъпка към реализиране на сериозна бистрота и надзор в областта на енергетиката що се касае до стратегически вложения, като договорката за ЧЕЗ, която безусловно носеше опасност за сигурността на страната. С приемането на първо четене тези промени ще върнат контрола на страната в енергийния бранш.

Най-категоричен отпор на предлагането оказаха депутатите от Движение за права и свободи. Те изрично се опълчиха на тази бистрота, с което за следващ път потвърдиха, че тяхното задкулисие има една единствена цел – дестабилизирането на страната и отслабването на националната сигурност на България.

Ние от Вътрешна македонска революционна организация – Разузнавателна служба на ФРГ постоянно сме бранили националните цели и сигурността на България и на всеки един български жител. Ето за какво и в тази спешна обстановка направихме нужното, с цел да бъде трайно предпазен българският интерес в този бранш.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР