Първото пълнолуние за 2018 г. ще бъде на 2 януари

...
Първото пълнолуние за 2018 г. ще бъде на 2 януари
Коментари Харесай

Луната в зодиакалния знак Рак

Първото пълнолуние за 2018 година ще бъде на 2 януари в 04:25 часа.

Тогава Луната в зодиакалния знак Рак ще противостои на Слънцето в Козирог.

Още на 1 и 2 януари ще можем да следим Супер Луна.

Явлението, при което пълнолунието съответствува с най-голямото доближаване на естествения ни сателит до Земята, такова събитие ще има чак през 19 февруари 2019 година.

Супер Луната ще наподобява с към 10 % по-голяма и до 20 на 100 по-ярка.

Пълнолунието е един доста значим и специфичен миг от лунния цикъл.

Всички доста добре знаем, че Пълнолунието е мощен развой, оказващ въздействие върху всички ни, внасящ огромно напрежение за интервала на лунния месец. Влияние ни по-много разнообразни способи, и си оказва своето влияние върху нас доста самостоятелно.

В точния миг на Пълнолунието постоянно се демонстрират най-актуалните тематики от нашия живот, които изискват някакво решение и развиване. Показва ни се какво да променим, накъде да тръгнем и от какво да се отървем. Момент на кулминационна точка на значими събития, когато ни се дава шансът да създадем най-правилния избор в живота си.

Пълнолунието ще задейства голяма сила, която би трябвало да откри метод да излезе. Реализирайте се, като работите градивно, само че избягвайте риска. Под въздействието на пълнолунието може да станем прекомерно настоятелни и по този начин да навредим както на себе си, по този начин и на близките.

Темите през това Пълнолуние ще са свързани с дома, фамилията, рода, корените, родителите- всичко, което е особено по зодиакалния знак Рак.

Ракът постоянно се стреми към сигурност, той е един доста прочувствен и сензитивен знак. Природата му го кара да спотайва и скрива страстите си, само че цялостната Луна осветява това, което е било прикрито толкоз дълго време.

Разкриват се секрети, тайните цели стават очевидни, и човек осъзнава неща, които обикновено остават незабелязани и неосъзнати дотогава. Пълнолунието в Рак може да покаже несъгласията сред актуалната обстановка в живота и не сбъдването на желанията.
Чудесно би било в случай че имаме смелостта да бъдем почтени, само че най-важното е да бъдем почтени със самите себе си. Използвайки лунната сила да се освободим от прочувствената обвързаност към предишното си.

Пълнолунието е момента, в който е добре да се избавим от нездравословните привички, тези привички свързани точно с тематиката на Рака- в дома, фамилията, с родителите, с рода. Това ще ни помогне да разблокираме своята сила и в действителност да бъдем свободни.

Трябва да вършим всичко осъзнато – това е ключът към позитивните промени. Трябва да идентифицираме всичко, което ни пречи, което ни дърпа надолу и да се освободим от него.

Ракът е прочут със своята вътрешен глас и съпричастност, точно затова по време на пълнолунието ще имате опция да усещаме силата на другите хора. Но не би трябвало да се опитваме да направляваме хората и всичко, което се случва към нас. Използвайки интуицията си, може да разберем правилността на дадения избор, създаване на проекти за бъдещето… Освобождаване от непотребното и ненужното ще ни направи път към новото, нова година – време за нов живот.

Ние би трябвало да сме подготвени да се разделим с всичко, което се е изчерпало, в противоположен случай ще страдаме от следствията, в случай че задържаме остарялото и ненужното. Колкото и да ни се желае да бъде с нас.

Нощта на пълнолунието е известна със своята хубост, изцеляваща мощ и фантастична сила. Енергията на пълнолунието – е доста мощна магическа сила. В другите култури и религии съществуват голям брой ритуали за дните на цялостната Луна.

Пълнолунието – това е време, което може да използваме за лекуване и разкрасяване, гадания, за привличане на любовта, шанса и за увеличаване на всички ваши стремежи.

Магическите ритуали могат да се извършват в нощта на пълнолунието и на лунни затъмнения, а също по този начин в течение на деня точната фаза и през идващия ден, може да се извършват три дни.

Този интервал е прочут и с изключително мощната магическа мощ, която има цялостната Луна. Тя усилва действието на ритуалите, предсказанията и медитацията. Ето тук може да прочете за ритуалите, които може да извършите по време на Пълнолунието: „ Магията на Пълнолунието “
Нека това Пълнолуние ви насочи, помогне да видите и осъзнаете най-правилната тенденция по която да вървите. Доверете се на интуицията си, на възприятията си, следвайте вътрешния си глас!

Желая ви един нов стадий в живота ви, който да ви даде нова сила, нова мощ, нови стремежи и нови осъществени фантазии!

Нека със започването на Новата година, да стартира и един нов стадий в нашия живот в дома и в фамилията ни. Нека да сложим основите на един нов цикъл в страстите и възприятията си, да ги подредим и да ги хармонизираме!

Автор: Ивелина Рускова астролог
astroiva(at)abv.bg
0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР