Първото чуждестранно попълнение на ФК ЦСКА 1948 през това лято

...
Първото чуждестранно попълнение на ФК ЦСКА 1948 през това лято
Коментари Харесай

Октавио впечатлен от амбициите на ФК ЦСКА 1948

Първото задгранично попълнение на ФК ЦСКА 1948 през това лято - Октавио, към този момент тренира с тима на подготвителния лагер в Банско и даде извънредно изявление за клубния уебсайт, в което описа първите си усещания.

28-годишният бразилски халф беше безапелационен, че всичко във ФК ЦСКА 1948 е на чудесно равнище и отборът на старши треньора Любослав Пенев би трябвало да гони високи цели през новия сезон в efbet Лига.

" Преди да дойда в ЦСКА имах диалози с президента на клуба. Говорихме за упоритостите на тима, той ме завоюва и аз одобрих и подписах. Когато пристигнах, незабавно си приказвах с Генадий Ганев, с който разделяме една стая. И му споделих: Брат, тука към този момент е професионално, а? Играл съм преди да дойда тук в два клуба в България и първите ми усещания са, че в ЦСКА е доста по-различно. Тренировките и всичко към тима е на високо равнище.

Има огромна часова разлика сред Бразилия и България, действително пътувам до тук през целия ден. За мен тренировките сега са сложни, тъй като към момента има отмалялост. Другите започнаха по-рано, само че ги застигам ", продължи бразилецът.

И има необичайно, само че доста сантиментално пояснение за какво бележи голове. Той дошъл малко след раждането на сина си в Локомотив (София) и дребното момче му дава сили.

" ЦСКА имаше добър тим и предходната година. Сега с новите попълнения мисля, че имаме всички шансове да създадем още по-добро показване ".

Октавио описа и за някои от звездните си съотборници в някогашните му отбори - Фиорентина и Ботафого, измежду които са имена като Хуан Куадрадо, Хоакин, Марио Гомес и Кларънс Зеедорф. Полузащитникът не пропусна да изрази и възхищението си от водача в халфовата линия на ЦСКА 1948 - Ивайло Чочев, с който напълно скоро ще стъпят дружно на терена.

" Когато отидох във Фиорентина всичко беше Уау! Отдясно беше Хуан Куадрадо, отляво Хоакин, а пред мен Марио Гомес. Бяха страхотни времена, треньор ни беше Монтела. Много ме натискаше да играя в отбрана. Той знае стила ми, само че без фаза отбрана през днешния ден футболът е неосъществим и би трябвало да си квалифициран във всеки аспект. Пускал ме е като отбранителен халф, като десен бек ", върна се обратно във времето Октавио.

" Но по-късно се контузих и не можах повече да се приспособявам, трябваше да се върна в Бразилия. И в този момент съм тук, тъй като когато един бразилец има проблем, не се отхвърля и се изправя. Там имах щастието да играя в Ботафого и там да се засякох с Кларънс Зеедорф. Невероятно е по какъв начин ни караше да упражняваме още и още. И може би поради него след 17 години очакване спечелихме Копа Либертадорес ", изяснява Октавио.
 Официално: Методи Деянов пое школата на ФК ЦСКА 1948
Официално: Методи Деянов пое школата на ФК ЦСКА 1948

Постигна съглашение с ръководството
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР