Първоначално президентът Путин се закани да смаже юнския бунт на

...
Първоначално президентът Путин се закани да смаже юнския бунт на
Коментари Харесай

Лукашенко предупредил Пригожин да внимава frognews.bg

Първоначално президентът Путин се закани да смаже юнския протест на Пригожин, сравнявайки го с военновременните разтърсвания, сложили началото на революцията от 1917 година, само че часове по-късно беше подписано съглашение, позволяващо на Пригожин и някои от неговите бойци да отидат в Беларус.

 

Лукашенко, който способства значително за сключването на договорката, употребява затворнически диалект малко след протеста, с цел да каже, че е убедил Путин да не " ликвидира " водача на " Вагнер ", който беше посочен като пасажер в частен аероплан, разрушил се в сряда северно от Москва.

 

Пригожин обаче не се е вслушал в предизвестията, изразени от беларуския водач за вероятни закани за живота му.

 

Лукашенко разяснява, че по време на протеста е споделил на Пригожин, че ще " почине ", в случай че продължи марша към Москва, на което по думите му Пригожин дал отговор: " По дяволите - ще умра. "

 

Тогава, означи Лукашенко, когато Пригожин и Уткин, който оказа помощ за основаването на " Вагнер " и също беше посочен като пасажер на разрушилия се аероплан, отишли да го видят, той ги предизвестил: " Момчета - внимавайте. "

 

Беларуският държавен глава, както остарял прочут на Пригожин, по този начин и непосредствен покровител на Русия, уточни, че Путин няма нищо общо със самолетната злополука.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР