Първият за 2024 година магазин на Lidl отвори врати в

...
Първият за 2024 година магазин на Lidl отвори врати в
Коментари Харесай

Първият магазин на Lidl за 2024 г. отвори врати в София

Първият за 2024 година магазин на Lidl отвори порти в София. Това е четвъртият обект на смарт дискаунтъра в най-големия столичен квартал " Люлин ". Магазинът се намира на бул. " Райко Даскалов " 2, а инвестицията в него надвишава 15 млн. лв..

Модерната постройка е проектирана на две равнища, осигурявайки повече пространство и улеснения в този гъсто обитаем градски регион. На първото равнище има отворен паркинг за клиентите с 92 паркоместа, входно преддверие с ескалатори и асансьор за връзка с втория етаж. А комерсиалната зала е ситуирана на 1500 м2.

Както всички обекти на веригата, и този дава отговор на най-новите модерни софтуерни и екологични стандарти и е екипиран с LED осветяване, като следва да бъдат инсталирани и фотоволтаични системи. Електронните ценови табели, които са част от всеки Lidl магазин способстват освен за модерната визия на магазина, само че и икономисват време на чиновниците, с цел да могат да обезпечат още по-качествено обслужване на клиентите.

Наред с нововъведенията, 125-ят Lidl магазин разполага с шест каси на самообслужване и с автомат за назад приемане на пластмасови бутилки и кенове, както и със специфични контейнери за капачки в поддръжка на фондация " Капачки за бъдеще ".

Обичайно за компанията е при строителството на всеки собствен нов обект да влага в прилежащата инфраструктура. За жителите на региона към новия магазин този ангажимент намира израз в създаване на детска площадка наоколо до блок 752. Проектът ще бъде приключен до пролетта и включва инсталиране на нови уреди за деца от 3 до 12 години.

По традиция всички гости на Lidl в деня на откриването са посрещнати с дарове, дегустации на артикули от личните марки на веригата и преференциални оферти, както и доста балони, игри и занимания за най-малките.

Чрез топ местоположения, съвременна визия и реформаторски метод смарт дискаунтърът ще продължи да обезпечава още повече благоприятни условия за мъдро извършване на покупки на своите клиенти и през новата година.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР