Първият виртуален хотел в света, „M Social Decentraland“, отвори вратите

...
Първият виртуален хотел в света, „M Social Decentraland“, отвори вратите
Коментари Харесай

Първият виртуален хотел в света отвори врати в метавселената

Първият виртуален хотел в света, „ M Social Decentraland “, отвори вратите си в метавселената. „ M Social Decentraland “, част от основания в Сингапур бранд „ Millennium Hotels “, започва своята платформа за виртуална действителност Decentraland на 5 май.

Осъществена от блокчейн платформата Etherium, Decentraland разрешава на запалянковците във виртуална действителност да основават аватари, да купуват земя и да си взаимодействат тук-там и събития, проведени от разнообразни марки, в това число Coca-Cola и Fashion Week. Посетителите ще имат достъп до хотела от компютър (все още няма достъп от мобилен телефон) и след конфигурация на устройството ще могат да заредят цифров портфейл с криптовалута, с цел да „ пренощуват “.

Според „ Millennium Hotels “, „ M Social “ е „ моделиран въз основата на разнообразни хотели на марката по света “ и „ капсулира същността на марката „ M Socia “ като фешън метод на живот, с цел да бъде място за събиране на всички и за разкриване на вселената на виртуалната действителност ". Хотели с марката „ M Social “ има в Сингапур, Окланд, Ню Йорк и Париж, а този в Сингапур е планиран от интериорната звезда Филип Старк.

Марката е стартирана от „ Millennium Hotels “ през 2016 година Когато влезете във „ фоайето “ на „ M Social Decentraland “ от виртуалното му местонахождение в Genesis Plaza, ще бъдете посрещнати от аватар на рецепцията и ще бъдете настанени във вашата стая. Чрез вашия аватар можете да взаимодействате с разнообразни онлайн „ посетители “ от целия свят и да посещавате събития и нощувки в хотела.

„ Millennium Hotels “ декларират, че възнамеряват да си сътрудничат с сходни марки за образуване на прекарвания и събития в новия виртуален хотел. През март дизайнери като Пако Рабан, Долче и Габана, Томи Хилфигер и други показаха виртуални сбирки на Metaverse Fashion Week в Decentraland. През ноември виртуален имот земя от 500 квадратни метра в Decentraland беше продаден за 2,43 милиона $, счупвайки върха за най-голямото придобиване на земя в метавселената.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР