Първият модел идва със спираща дъха 4K UHD резолюция и

...
Първият модел идва със спираща дъха 4K UHD резолюция и
Коментари Харесай

Philips Momentum – монитори за домашно забавление

Първият модел идва със спираща дъха 4K UHD резолюция и 43-инчов панел

Philips Momentum 436M6VBPAB е същински геймърски екран, който дава на играчите най-високо равнище на показване

MMD, лицензен сътрудник на Philips, разгласи нова линия монитори Momentum, фокусирана върху домашното развлечение и в частност конзолните игри.

Първият модел от линията, 436M6VBPAB, идва със спираща дъха 4K UHD резолюция на своя 43-инчов VA панел. Мониторът реализира 1000 cd/m² пикова бляскавост, цветово пространство ultra-wide с покритие на 100% BT.709 и 97,6% DCI-P3 и 1,07 милиард цвята. Това е първият в света екран, съчетаем с новия стандарт VESA DisplayHDR 1000.

Моделът 436M6VBPAB е екипиран с Quantum Dot технология вместо с някоя от стандартните технологии с LED подсветка. Тази технология създава трептящи, динамични цветове с по-синьо синьо, по-зелено зелено и по-червено алено. Благодарение на по-късата дължина на вълната на трите съществени цвята при Quantum Dot, те са показани по-наситени и още по-живи и точни.

Philips Momentum 436M6VBPAB е същински геймърски екран , който дава на играчите най-високо равнище на показване, с помощта на режимите Low Input Lag и SmartResponse за по-бърза образна противоположна връзка, както и Adaptive-Sync за геймърско преживяване без насичане и раздробяване на фрагментите.

Мониторът е огромен и моден, с доста тънки рамки, подложен върху съвременна и футуристична тънка алуминиева стойка. Дисплеят употребява Ambiglow осветление , което основава неповторимо зрително прекарване чрез външен светлинен ореол към панела.

Бързият вътрешен процесор проучва наличието на екрана и приспособява цвета и яркостта на светлината, тъй че да подхождат на облика. Този резултат е изключително подобаващ за филми, спортни събития и игри.

Дебютният модел 436M6VBPAB е екипиран с бърз 43-инчов VA панел с CrystalClear 4K (3840×2160) UHD резолюция и чудесно време за реакция от единствено 4 ms GtG, както и SmartResponse плюс Adaptive Sync технологии за допустимо най-плавно игрово прекарване. Последните версии на настоящото потомство конзоли е способно да предлага 4K резолюция и HDR (High Dynamic Range) в някои игри, за които 436M6VBPAB е квалифициран.

Моделът е доста подобаващ и за спонтанни занимания като гледане на филми и сериали или игра, с помощта на поддръжката на Adaptive Sync , предлагана от графичните процесори AMD. Adaptive Sync напасва кадровата периодичност на рендваното изображение с честотата на освежаване на екрана и по този начин отстрани насичането и накъсването от разминати фрагменти в игрите.

За повече сърдечност 436M6VBPAB предлага и Low Input Lag режим, в който сигналът прескача по-голяма част от вътрешните обработки на екрана и понижава общата входна инертност на половина.

Функцията MultiView предлага обрисуване на сигнал от два източника по едно и също време в режими Picture-in-Picture или Picture-by-Picture, увеличавайки удобството при многозадачна работа. Възможностите за връзка са доста добре развити с съществуването на DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort, HDMI 2.0 входове, както и на USB-C съгласуваност, която може да предава сигнала към екрана и да обезпечава зареждане за зареждане на мобилни устройства, както и да придвижва мрежови данни по един единствен кабел.

436M6VBPAB е екипиран и с два висококачествени представителя с мощ 7W и DTS Sound технология, която усъвършенства резултата на усвояване освен за образните сетива, само че и за слуха.

Линията Momentum е проектирана с концепцията, че екранът може да бъде ситуиран на доста разстояние от потребителя. За по-голямо улеснение 436M6VBPAB идва с дистанционно управление , което разрешава да се ръководят и други устройства, свързани по HDMI благодарение на Philips EasyLink.

Първият екран Philips Momentum, 436M6VBPAB, ще дебютира през май 2018 на целесъобразна последна цена от 1559 лева с Данък добавена стойност, оповестиха от представителството на MMD у нас.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР