Първият мъж на Мариана Векилска е създал ново семейство в

...
Първият мъж на Мариана Векилска е създал ново семейство в
Коментари Харесай

Бившият на Мариана Векилска се ожени в Германия

Първият мъж на Мариана Векилска е основал ново семейство в Германия, без тя да подозира въобще, разбра HotArena .

Бившият футболист и треньор Георги Донков самичък разкри пред немска спортна медия, че след неотдавнашната разлъка с „ Левски “, където беше помощник-треньор, се е преместил да живее в немския град Манхайм със фамилията си, признавайки за новата си половинка.

Векилска се срещнала с известния състезател още в манекенските си години, когато била едно от най-атрактивните девойки в каталога на фешън организация „ Визаж “. Малко откакто се оженили, Векилска и Донков почнали да работят за бебе и тв водещата забременяла. Само половин година след венчавката обаче Георги изискал от нея да се разделят, знаейки, че чакат дете.
 
Бременната Мариана останала без мъж и фантазии за щастливо фамилно бъдеще и се прибрала при родителите си. До раждането таяла очаквания, че Георги ще размишления и ще се върне при нея, само че той не се появил даже на изписването на щерка си. Едва след 2 години потърсил контакт с дребното момиченце, само че след това отпътувал да прави кариера в Германия и напълно загърбил бащинския си дълг, написа България през днешния ден.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР