Първият изцяло електрически автомобил на луксозната корейска марка Genesis от

...
Първият изцяло електрически автомобил на луксозната корейска марка Genesis от
Коментари Харесай

Колата се отключва с пръстов отпечатък

Първият напълно електромобил на първокласната корейска марка Genesis от концерна Hyundai ще направи европейската си премиера на идното бутиково ревю Salon Prive в Лондон, заяви „ Труд бг “. Моделът Genesis GV60 ще предлага с три разновидността на задвижващата система.

Базовата версия е със задно предаване и мощ 228 конски сили, като пробегът с едно зареждане е към 450 км.

Батерията е с потенциал 77,4 киловатчаса. На бърза станция тя се зарежда от 10 до 80% единствено за 18 минути.

При другите две осъществявания задвижването е на четирите колела, защото е прибавен електромотор и на предния мост. В единия случай мощността се покачва с още 101 конски сили, а в другия случай за къс интервал е разполагаем буст с още 55 конски сили. Максималният въртящ миг в трите версии е надлежно 350 Нм, 605 Нм и 705 Нм. Топмоделът е качен на 21-инчови колела и форсира от 0 до 100 км/ч за 4 секунди. За по-добра аеродинамика каросерията е лишена от странични огледала, вместо които са конфигурирани дребни камери.

В Genesis GV60 международна премиера вършат високи технологии като отключване и пускане с лицево различаване или с пръстов отпечатък. Селекторът на трансмисията е завършен като светеща кристална топка. Безжично по въздуха се правят актуализациите освен на навигацията и инфо-развлекателните системи, само че и на контролните блокове, ръководещи кормилната система, ходовата част, двигателния програмен продукт и други

Genesis ще продава колите си на европейските пазари с новаторска тактика на онлайн продажби без дилърска мрежа. Като за начало са планувани единствено три централни шоурума във Франкфурт, Мюнхен и Цюрих. Освен модела GV60 ще бъдат стартирани още два електрически автомобила.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР