Mazda представи новото поколение на своя седана 6. Има обаче

...
Mazda представи новото поколение на своя седана 6. Има обаче
Коментари Харесай

Mazda “6 - новото поколение седан, който е изцяло електрически

Mazda показа новото потомство на своя седана " 6 ". Има обаче една измама - автомобилът, който е напълно електрически, все още е предопределен за китайския пазар. Точното название на колата е Mazda EZ-6, написа Dizzyriders.

Освен под формата на електрически автомобил, колата ще излезе на пазара и с плъгин хибриден вид. И двата модела са създадени особено за китайския пазар в съдействие с локалната Changan Automobile. Любопитно е, че автомобилът има гласов надзор за самостоятелно паркиране, който разрешава да командвате колата с глас, даже когато сте отвън нея.

Към момента компанията не споделя съответна информация за задвижващите системи, само че се знае, че електрическата версия е със задно предаване и ще минава 600 км единствено с едно зареждане. 
 Снимка 663962
Източник:

Въпреки, че залагат на електрически автомобил, от Mazda не имат вяра изключително в световния напредък на тези коли. Припомняме, че в края на предходната година изпълнителният шеф на Mazda Масахиро Моро разяснява, че единствено Tesla има същински триумф при електрическите автомобили. Според него, потребителите всеобщо не са уверени в преимуществата на електрическите коли, към момента нямат задоволително сериозен пазарен дял на значимия американски пазар и от ден на ден производители се задъхват от непродаден инвентар. 

Пред Fortune Моро съобщи, че само Tesla има действителни триумфи в комплицираната среда, до момента в който останалите играчи " не могат да отлепят ".

Макар в Китай и Европа електрическите автомобили да са все по-честа панорама, в Съединени американски щати обстановката не е такава. Там Tesla господства с помощта и на извънредно нападателната си ценова тактика - с над 50% пазарен дял и упования на анализаторите най-малко десетилетия да е неоспорим водач.

На този декор, Mazda към този момент не продава електрически автомобили в Съединени американски щати, откакто от единствения предлаган там модел - EV вид на MX-30, бяха продадени... 66 бройки за цялата 2022 година. Японският производител чака 25% от новите му коли да са на ток през 2030 година, което е доста по-малко амбициозно спрямо европейските и американските производители.
 Шефът на Mazda: Само Tesla има триумф при електрическите автомобили
Шефът на Mazda: Само Tesla има триумф при електрическите автомобили

Компанията на Масахиро Моро продаде единствено 66 EV автомобила в Съединени американски щати през 2022 г.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР