Първият гост в новото вечерно шоу на bTV - Юлиан

...
Първият гост в новото вечерно шоу на bTV - Юлиан
Коментари Харесай

Потрес! Вергов показа как се пуска биде без ръце

Първият посетител в новото вечерно шоу на bTV - Юлиан Вергов сподели образно пред тв аудиторията по какъв начин се пуска биде без ръце. Пред водещия Николаос Цитиридис известният артист изигра скеч с утопичен хигиеничен душ.

Преди да стигне до комичната сцената, Юлиан описа по какъв начин преди години, до момента в който си почивал в жилището си на партера, видял през прозореца апаш, който се опитвал да измъкне касетофона от колата му. Вбесен, той изхвърчал от у дома и се сбил с дребния нарушител.

За разлика от Вергов обаче, съперникът му бил въоръжен с отвертка и от самото начало го удрял с нея. Когато тупаникът завършил, Юлиан се запътил към у дома и открил, че не може да отключи вратата на дома си - всичките му пръсти били счупени. Наложило се жена му, с която тогава били единствено гаджета, да го закара в „ Пирогов “.

След като се прибрал с гипсирани ръце Вергов усетил, че му се върви по огромна потребност. Отишъл в тоалетната, приключил работа и една тогава присъединил, че няма по какъв начин да се хигиенизира с изпочупените си горни крака, написа lupa.bg. За да не изпадне в конфузна обстановка пред обичаната си, той измислил остроумен метод да се оправи героичен самичък. „ Да знаете, има излаз, не е толкоз трагично! Влизате в банята.

С кутрето на едната ръка, което само можете да движите, сваляте преносимия душ на земята. Настъпвате го, с цел да не шава и да не плиска в близост. Пускате водата, още веднъж с кутрето, а със свободния крайник проверявате температурата на водата, с цел да не се изгорите. После натискате с крайник душа по този начин, че струята да плиска от пода към вас и да извършва функционалността на биде. След това заемате поза но Жан Клод Ван Дам “, изясни Вергов и приклекна в непряк напад над въображаемата бликам, предизвиквайки нервен смях и овации в публиката на шоуто.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР