Двамата завършиха на четвърто място в отборите на Златните и

...
Двамата завършиха на четвърто място в отборите на Златните и
Коментари Харесай

Отпаднаха двама от Кухнята на Ада

Двамата приключиха на четвърто място в тимовете на Златните и Черните куртки и се простиха с фантазията да запишат имената си със златни букви в историята на Кухнята на Ада.

Денят за Звездите и възпитаниците на началник Ангелов стартира с спонтанна игра на покер, в която всеки един от участниците печелеше артикули, с които да подготви свое авторско ядене. Най-добре със задачата се оправиха черните овце в двата тима - фолк певицата Бони и енергичният Чоткин. Най-неприемливото ядене пък показа командирът на Златните - Гатьо, който се снабди и с оранжева престилка преди основната вечерна резервация. Несигурността от неразбираемото бъдеще и непрестанните спорове с Бони смутиха Гатьо и Златните започнаха вечерта нерешително.
Реклама
Инфлуенсърката Изи напусна шоуто за готвачи.

Грешките се трупаха една след друга, в това число и от постоянно проведената Изабел. На другия полюс, макар откритите разлики между тях, Черните куртки се справяха доста по-убедително от своите противници. Единствените проблеми при тях идваха от станция месо и риба, на която оперираше прочувственият Сарамандов.
Реклама
Въпреки забавянията в двете кухни, тимовете съумяха да издадат всичките си поръчки и да нахранят своите посетители. Проблемите в двата лагера не останаха незабелязани от зоркото око на началник Виктор Ангелов и той беше изправен пред сложното решение да избере тримата финалисти от всеки тим.

В последна сметка грешките на Изабел и Сарамандов се оказаха повече от задоволителни, с цел да се разделят с куртките си.Инфлуенсърката Изабел е посетител в подкаста “Кухнята след Ада ”, където споделя за огромното си премеждие в най-горещата кухня в България, за онлайн обидите и издевателството, през който минава всекидневно, за другарството си с Александра Гърдева и за това кой е най-достоен да грабне огромната премия в Кухнята на Ада.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР