Първите резултати от изборите за Европейски парламент вчера показват, че

...
Първите резултати от изборите за Европейски парламент вчера показват, че
Коментари Харесай

Нидал Алгафари мрачно обясни защо се е включил в най-голямата партия в България

Първите резултати от изборите за Европейски парламент през вчерашния ден демонстрират, че ГЕРБ, Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, Вътрешна македонска революционна организация и "Демократична България " ще са партиите, които ще имат свои представители там. Около 70% от гласоподавателите обаче не са отишли до урните. Политическият пиар Нидал Алгафари разяснява, че към този момент на хората им е писнало да гласоподават за по-малкото зло.

"Трябваше да се изясни, че тези наши партии, които ще излъчат някакви 17 индивида, може би трябваше да се съберат, с цел да обсъдят какви са националните ползи на тази страна и какво ще пазят и 17-те, с цел да могат да провокират някакъв интерес у хората. Оказа се, че те са разединени, всеки един от тях ще отиде в някакво политическо семейство, където гласът му няма да се чуе ", уточни Алгафари в студиото на "България заран ".

Той е от хората, които не са дали своят вот, тъй като не е намерил верен избор за себе си. Алгафари акцентира още, че неналичието на спор е причина за дребното гласове и поради това единствено твърдите ядра са дали своят вот на тези избори.

Пламен Даракчиев пък дефинира като абсурд успеха на ГЕРБ на евровота.

"За мен критерият не е държанието на една или друга партия или държанието в акцията. Критерият е дали тази партия споделя нещо ново на своите гласоподаватели ", сподели Даракчиев пред Bulgaria ON AIR.

Според него у нас нищо не се работи като промени, които да дават опора на депутатите в Екологичен потенциал, с цел да отстояват и да вземат участие в дебатите за бъдещето на Европейския съюз.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР