Президентът на Георги Иванов вече официално е вписан в Търговския

...
Президентът на Георги Иванов вече официално е вписан в Търговския
Коментари Харесай

Георги Иванов вече официално е президент на БФС

Президентът на Георги Иванов към този момент публично е вписан в Търговския указател на позицията, на която беше определен на конгреса на 15-и март. Това се вижда от решение на Агенцията по вписвания от през днешния ден Там е отразена смяната от Михаил Касабов към Георги Иванов.

Иванов пое действително ръководството от Борислав Михайлов, който през декември 2023-а година подаде оставка. От този миг до конгреса изпълняващ функционалностите президент беше Михаил Касабов. След успеха си над Димитър Бербатов на Общото заседание на клубовете, Гонзо управляваше централата вътре в самата система, само че за контакти с външни институции публично се подписваше Михаил Касабов.

Причина за това бяха две тъжби от аматьорски клубове, които оспорваха избора на Иванов. Това бяха Балкан Варвара и ФК Скравена. В следствие и двата клуба отдръпнаха жалбите си. За да се случи това действително обаче, те трябваше да внесат още една такса, която да приключи процедурата.

Заедно с одобряването на президента на БФС в Търговския указател, беше доказан и изборът на новия изпълнителен комитет. В него влизат 14 души плюс президента.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР