Пауло Фонсека е постигнал устно съгласие по условията на договора

...
Пауло Фонсека е постигнал устно съгласие по условията на договора
Коментари Харесай

Пауло Фонсека се доближава до Милан

Пауло Фонсека е постигнал устно единодушие по изискванията на контракта с Милан и съгласно информацията е на крачка от това да наследи Стефано Пиоли отпред на росонерите. Милан от дълго време търси нов старши треньор, подготвен да размени Пиоли след пет години отпред на клуба.

Въпреки че си осигуриха второ място в Серия А, неуспехът в групата в Шампионската лига плюс отпадането на четвърнфинал в Лига Европа, допълнено с голямото закъснение от локалния противник Интер се оказа разочароващ за почитателите и притежателите.
 Пиоли: Сезонът на Милан беше добър
Пиоли: Сезонът на Милан беше добър

Ето детайлности

От Милан обмислят дълъг лист от треньори, измежду които Юлен Лопетеги, Серджо Консейсао и Марк ван Бомел, само че Фонсека бързо се трансформира във водещ претендент. Португалският треньор впечатли с Лил, а опитът му в Рома също се оказа основен фактор. Както оповестява Даниеле Лонго от Calciomercato.com, Фонсека е дал зелена светлина на тригодишен контракт с Милан на стойност към 3 млн. евро чисто на сезон и в този момент е единствено на крачка от това да стане идващият старши треньор на клуба.

Първо, " росонерите " би трябвало да пресечен връзките си с Пиоли, чийто сътрудник Валерио Джуфрида дойде в централата на клуба тази заран. Все още е належащо да се реализира съглашение по отношение на компенсацията при овакантяване.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР