Първата ракета на България Григор Димитров излиза днес срещу световния

...
Първата ракета на България Григор Димитров излиза днес срещу световния
Коментари Харесай

Григор Димитров срещу световния №8 Андрей Рубльов днес на централния корт във Виена

Първата ракета на България Григор Димитров излиза през днешния ден против международния №8 Андрей Рубльов в мач от осминафиналите на мощния тенис шампионат от сериите ATP 500 във Виена. Двамата ще открият програмата на Централния корт, която започва не преди 15:00 часа наше време.

Григор Димитров стартира сполучливо присъединяване си на Erste Bank Open с бърза побеза с 6:3, 6:4 над квалификанта от Бразилия Тиаго Монтейро, до момента в който съветският тенисист нямаше проблеми против аржентинеца Диего Шварцман, давайки му единствено пет гейма - 6:4, 6:1.

Това ще бъде шести епизод от съперничеството им, като Рубльов има леко преимущество от 3-2 победи, само че е в серия от два следващи триумфа. Последният конфликт сред тях бе средата на март, когато на четвъртфиналите на " Мастърс " шампионата в Индиън Уелс руснакът се наложи в два сета (7:5, 6:2). Победите на Димитров са от 2018 година - на 1/16-финалите на Откритото състезание на Австралия с 3-1 сета и в Ротердам с 2-0 сета.

Гледайте спорт на MAX с всички най-вълнуващи тенис дуели от ATP Masters 1000, ATP 500 и ATP 250, ATP CUP, ATP Finals и Next Gen, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР