Първата ни ракета Григор Димитров се представи отлично на надпреварата

...
Първата ни ракета Григор Димитров се представи отлично на надпреварата
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Григор Димитров открива участието си в Марсилия срещу квалификант

Първата ни ракета Григор Димитров се показа чудесно на конкуренцията в Ротердам през предходната седмица, като надигра Аслан Карацев, Хуберт Хуркач и Алекс де Минор, преди в полуфинален конфликт да отстъпи на бъдещия първенец Даниил Медведев. Следващият шампионат в календара на българина пък е надпреварата от категория АТР 250 в Марсилия, където най-хубавият ни тенисист има две отпадания още на старта в предишното, само че сегашният му ранкинг на номер 25 в международната класация му разрешава в ролята си на четвърти подложен да започва непосредствено от втория кръг, като жребият му отреди да срещне квалификанта Хайс Броуер.

Нидерландецът през предходната седмица се трансформира в изненадата на конкуренцията в Ротердам и пред родната си аудитория доближи четвъртфиналната фаза, само че погледнем ли от по-близък проект кариерата на 26-годишния левичар, то той има едвам шест победи на равнище АТР и все още заема върховата си 116-а позиция в класацията. Това ще бъде дебютен дуел за съперничеството сред хасковлията и Броуер, като срещата е трета в програмата за днешния ден и ще започва директно след края на мача, противопоставящ Хуберт Хуркач и Леандро Риеди, което значи, че предстоящото начало за конфликта на Димитров е към 16:00 часа българско време.

Надеждите и упованията ни са ориентирани към това Григор да се поздрави с нова победа, влизайки в съревнованието като безспорен любимец, а в случай че вие желаете да наблюдавате онлайн дуела на най-хубавия ни тенисист, то можете да го извършите на някой от следните линкове:

  (изисква регистрация, само че е с най-хубаво качество)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР