Кадри Нова ТВБорбата за първото място в Един за друг

...
Кадри Нова ТВБорбата за първото място в Един за друг
Коментари Харесай

Един за друг мина всякакви граници: Това е извратено

Кадри Нова ТВ

Борбата за първото място в " Един за различен " в действителност се оказа жестока. Участниците бяха подложени на безчовечен условия в игра за оставане във формата, написа " Вихрогон.бг ". Те бяха вързани за въжета през кръста, върху които се оказваше опън по този начин, че оставаха без въздух. За допълнение върху тях се изсипваше ледена вода. Това на доста фенове се видя зверско тестване.

Заваляха мнения: 

" Това към този момент надмина всевъзможни граници!!! Сценаристите Ви са за съд, това е нечовешко бе, естествени ли сте??? И не желая никой да ми изяснява,че никой не ги е пратил на мощ там, тъй като това би трябвало да е игра, шоу, занимателно шоу, а това което причинявате на тези хора е тормоз, изтезание и застрашаване на здравето им!!! Всяка година мислите по някоя такава тъпота, само че тази година избихте рибата с тази олигофренска " игра "!!!

Не знам какъв брой извратено схващане би трябвало да има човек, с цел да показва тези изтезания за " игра "!? Засрамете се, макар че нямате ни съвест, ни разум!!!! Никога не бих " играла " сходни " игри "! Няма сума, която да си заслужава! Направо не мога да ви се начудя, на участниците, за какво го вършиме?!

Продължение в 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР