Мъж сподели тревогата си, след като сестра му роди седмото

...
Мъж сподели тревогата си, след като сестра му роди седмото
Коментари Харесай

„Сестра ми роди седмото си мъртво дете – ядосан съм, че продължава да се опитва да има бебе“

Мъж показа паниката си, откакто сестра му роди седмото си мъртво дете, което го накара да почувства комбинация от страсти. В сърцераздирателна обява Бен* изрази гнева и загрижеността си за сестра си Луси*, която той разказва като най-безкористния и любящ човек, който познава, и която е била като втора майка за него и техните братя и сестри.

Публикацията на Бен в обществените медии гласи: „ Сестра ми е обичаният ми брат и сестра. Лесно най-безкористното и любящо човешко създание, което в миналото съм познавал. Тя е втора майка за мен и всички други наши братя и сестри. са камъкът на семейство със 7 деца. Всички мои братя и сестри, в това число и аз, имат най-малко едно дете, с изключение на за по-малките в колежа. "

Той описа в детайли за трагичното пътешестване на Луси, разкривайки, че тя е претърпяла многократна бременност. през последните осем години, всички приключили със загуба: „ Най-близката беше от три седмици до девет месеца. Един ден преди да съумеят да я извадят, с цел да я слагат в инт...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР